Wordt mijn abonnement vergoed?

20-05-2020

 

Op zondagavond 15 maart werd tijdens de persconferentie aangekondigd dat On Campus per direct haar deuren moest sluiten. Tot wanneer deze maatregel zou gelden, was niet duidelijk. Begin mei kregen wij het verlossende woord dat wij per maandag 11 mei onze deuren weer mochten openen, de binnenbaden mochten weer zwemmers ontvangen.

 

Dit betekent dat On Campus in totaal 8 weken geen gasten heeft kunnen toelaten in haar accommodatie. De reden was overmacht, een politiek besluit omwille de gezondheid van de Nederlandse bevolking.

 

Abonnementen worden niet vergoed

Om maar direct met de deur in huis te vallen: er komt geen financiële tegemoetkoming voor de abonnementen. De reden hiervoor is simpelweg dat dit een overmachtssituatie is. Wij willen er zeker van zijn dat wanneer de coronacrisis weer voorbij, On Campus haar deuren weer kan openen. Wij rekenen hierin op je begrip.

 

Buiten lessen

De afgelopen week hebben wij geïnventariseerd wat er mogelijk is op het gebied van het buiten aanbieden van sport. Wij kunnen mededelen dat wij hier op korte termijn mee gaan starten. Wanneer het rooster rond is en alle locaties voorzien zijn van de nodige veiligheidsmaatregelen kunnen wij beginnen. Wanneer dit exact is, en wat wij precies gaan aanbieden horen jullie snel. Houd onze website en social media kanalen (@OnCampusZwolle) in de gaten.

 

Overig aanbod

Op dit moment bieden wij maandag t/m vrijdag en zondag banenzwemmen aan voor alle leden.

Wij hopen zo snel mogelijk alle sporten weer aan te kunnen bieden. Zolang wij geen volledige openstelling kunnen hanteren blijven wij ook online lessen aanbieden, zoals zumba.
 

 

Alles rondom On Campus en het Coronavirus

Wij blijven de komende periode de richtlijnen volgen die de overheid stelt. Via onze website en social media kanalen (@ OnCampusZwolle via Instagram en Facebook) houden wij je op de hoogte van alle actualiteiten rondom On Campus en het coronavirus. Wij raden aan deze in de gaten te houden.

 

 

Delen op Google +

Meer nieuws