Zaalsport stopt

04-07-2021

 

Wij hebben gemerkt dat de vraag naar zaalsporten de afgelopen jaren is afgenomen. Daarom is besloten niet door te gaan met het aanbieden van deze lessen. Nu kunnen wij onze tijd, ruimte en energie steken in de activiteiten waar meer naar gevraagd wordt door onze bezoekers.
 

Afnemende vraag

De afgelopen jaren hebben wij exclusief voor studenten meerdere soorten zaalsport aangeboden. Jaarlijks wisselde deze sporten om te kijken wat het best aansloot bij de vraag van de studenten. Uiteindelijk moeten wij concluderen dat er vanuit de student meer vraag is naar onze fitness-, klim- en zwemactiviteiten dan naar de zaalsporten. 


 

Zaalsport stopt

Na veel wikken en wegen hebben wij de knoop doorgehakt. Zaalsport wordt vanaf komend seizoen niet meer in ons assortiment opgenomen. Wij gaan al onze energie steken in het optimaliseren van het aanbod waar vraag naar is bij onze leden. 


 

Compensatie huidge zaalsportabonnement houders

Had jij afgelopen jaar een zaalsportabonnement bij On Campus? Dan heb je een email gekregen met de regeleing die wij treffen ter compensatie van je abonnement. 

 

Heb je vragen rondom bovenstaand nieuwsbericht? Neem dan contact met ons op.

 

Delen op Google +

Meer nieuws