Deelnemers Zwolse Halve Marathon: welkom!

Deelnemers Zwolse Halve Marathon: welkom!

28-05-2018

Als supplier van de Zwolse Halve Marathon stelt On Campus op zaterdag 9 juni haar faciliteiten beschikbaar voor deelnemers aan de halve marathon en de vier Engelse mijlen. Alle hardlopers zijn van harte welkom om hier gratis te parkeren, om te kleden, te douchen en uit te zwemmen. Neem naast je hardloopspullen dus ook zwemkleding mee! Het sportcomplex is open tot 24.00 uur.

 

Gratis parkeren

Op parkeerterrein P1 van Windesheim kunnen deelnemers aan het hardloopevenement op 9 juni gratis parkeren. Volg de borden naar Windesheim - On Campus - P1. (De ingang van het parkeerterrein is tegenover het Greijdanus.) Het parkeerterrein is op 10 minuten loopafstand van de start aan de Koggelaan. A4-tjes met de looproute zijn beschikbaar bij de receptie van On Campus.

 

Omkleden en douchen

Alle kleedruimtes en douches bij On Campus zijn op 9 juni vanaf 18.00 uur beschikbaar voor de deelnemers. We raden aan om waardevolle spullen in de auto achter te laten, want er zijn geen kluisjes aanwezig. Vanaf de finish kunnen deelnemers ’s avonds lopend of met pendelbusjes (vanaf de Eekwal) terug naar On Campus. Hier kunnen zij rustig douchen en omkleden. En voor wie een cooling down wil, zijn de zwembaden geopend!

 

Zwemmen om de spieren los te maken

Wie na het hardlopen wil uitzwemmen of verkrampte spieren los wil maken, kan tot 23.30 uur een duik nemen in een van de zwembaden van On Campus:

    • Het wedstrijdbad is 25 x 12,5 meter en de watertemperatuur is 27,5 graden. Perfect om rustig een aantal banen te trekken.
    • Het instructiebad is 20 x 10 meter en de temperatuur is ongeveer 29,5 graden. Iets kortere baantjes zwemmen in iets warmer water.
    • Het therapiebad is 15 x 15 meter en het water is met 33 graden aangenaam voor spieren en gewrichten. Hier is het ontspannen poedelen en napraten.

 

Zet 'm op!

Wij wensen alle hardlopers heel veel succes en plezier op 9 juni. Wie vragen heeft over de faciliteiten bij On Campus, kan contact opnemen met de receptie van On Campus via 088-469 7000 of een e-mail sturen naar info@on-campus.nl.

Delen op Google +

Meer nieuws