Zomerrooster en zomeractie

02-08-2018

 

Ook in de zomermaanden kun je gewoon zeven dagen per week sporten bij On Campus. Maar let op: van 21 juli tot en met 31 augustus 2018 is er een aangepast zomerrooster. Ook de tijden voor het warmwaterzwemmen zijn in deze periode aangepast en staan in het zomerrooster.

 

Ben je benieuwd naar het rooster vanaf 1 september? Lees het nieuwsbericht en bekijk het rooster

 

Zomeractie voor leden: gratis sporten

We hebben deze zomer ook weer een leuke actie: van 21 juli tot en met 31 augustus mag je met je fitness- of klimabonnement gratis zwemmen (banenzwemmen én aquasport groepslessen) en mogen zwemmers en klimmers gratis fitnessen (individueel én groepslessen). Zo leer je eens een andere kant van On Campus kennen! 

 

Spelregels zomeractie:

  • Ga je voor het eerst fitnessen? Maak dan bij de receptie een afspraak voor een intake. Dat kan telefonisch of via e-mail, of kom langs bij de receptie. 
  • Met je zwem- of fitnessabonnement mag je in de zomerperiode ook gratis klimmen op maandagavond, mits je in het bezit bent van een geldig klimvaardigheidsbewijs.
  • De actie geldt voor jaar- en maandabonnementen. Houders van tienbadenkaarten mogen tijdens de zomeractie fitnessen of klimmen tegen 'betaling' van 1 bezoek.
Delen op Google +

Meer nieuws