Sport aanbod On Campus

Over On Campus

Uitgangspunt

Wij geloven dat een fit lichaam de basis is voor een sociaal en gelukkig bestaan en dat het je verder brengt. Letterlijk en figuurlijk. Daarom faciliteren wij jouw vooruitgang.

 

Thuisgevoel

Bewegen is niet altijd vanzelfsprekend. Soms is het zelfs een barrière om te werken aan een fit lichaam. Bij ons maakt je niveau, achtergrond en voorkomen niet uit. Net als thuis.

Begeleiding

Onze medewerkers helpen je bij het boeken van vooruitgang. Stapje voor stapje, maar soms ook met grote sprongen tegelijk. Zij denken en leven met je mee en dagen je uit.


Werken bij On Campus

Nergens anders vind je zoveel sporten onder één dak. Bij On Campus kunnen jong en oud plezierig sporten en bewegen - individueel, met elkaar of onder begeleiding. Dit kan niet zonder enthousiaste en betrokken medewerkers. Bekijk onze vacatures

Nieuwsbrief

Drie keer per jaar sturen we een digitale nieuwsbrief naar onze leden met informatie over activiteiten, roosters en actuele ontwikkelingen. Ook op de hoogte blijven van het nieuws van On Campus? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Huisregels

Omdat onze sportaccommodatie intensief gebruikt wordt en wij het belangrijk vinden dat al onze gasten optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare faciliteiten, hebben wij een aantal huisregels opgesteld.