Samenwerking

Windesheim

Studenten van de Calo krijgen in ons sportcomplex praktijkonderwijs, lopen bij ons stage en bieden ondersteuning bij verschillende (sport)activiteiten. Hiervoor wisselen we ook kennis en expertise uit met docenten. Een waardevolle samenwerking voor alle partijen.

www.windesheim.nl
windesheim.jpg

SportService Zwolle

SportService Zwolle voert namens de gemeente Zwolle het gemeentelijk breedtesportbeleid uit. Via SportService Zwolle huren veel verenigingen een zaal bij On Campus.

www.sportservicezwolle.nl
ssz.jpg

FysioMobilae

FysioMobilae zit op de begane grond van On Campus. Voor hen is het handig om gebruik te maken van onze voorzieningen. En voor jou is het handig dat je je sportmoment kunt combineren met een bezoek aan je fysiotherapeut.

www.fysiomobilae.nl
FysioMobilae.jpg

Zwemschool W.J. van Goor

Leren zwemmen? Dat kan bij On Campus! Kinderen vanaf vier jaar kunnen zwemlessen volgen bij zwemschool W.J. van Goor. Meer weten over zwemles voor kinderen met een beperking? Neem contact op met On Campus.

www.zwemschoolvangoor.nl
van-goor.jpg

Buro Ruis

Buro Ruis en On Campus organiseren iedere maand een sportieve activiteit voor studenten in Zwolle. Sport uitgelicht is altijd gezellig en meestal nog gratis ook. Ultimate frisbee, abseilen, slacklinen of een toernooitje volleybal? Kan allemaal!

www.buroruis.nl
Logo_buro_ruis_website.png