Parkeerhinder

Parkeerhinder

03-09-2021


Het collegejaar gaat aanstaande maandag 6 september officieel van start. Dit houdt in dat er toenemende verkeersdrukte is naar en rondom de Campus. Daarnaast wordt er gewerkt aan een nieuwe rondweg. Dit zorgt voor minder parkeerplaatsen.
 

De rondweg

In mei 2021 zijn de werkzaamheden rond de campus gestart. Het doel van de rondweg is het verbeteren van de verkeersveiligheid, verkeersdoorstroom en het draagt bij aan het realiseren van een groen campushart.

 

Als de rondweg af is kun je veiliger en sneller op de campus aankomen. Ook de fiets- en looproutes worden verbeterd door deze weg.


De rondweg is naar verwachting in 2023 af. Het is dus een langdurig project. Echter verwachten wij vooral in de eerste maanden van het nieuwe schooljaar en de wintermaanden parkeerhinder. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor tussentijdse updates. 
 

 

Fiets of OV

Mensen die de komende tijd naar On Campus komen om te sporten wordt geadviseerd om indien mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn, houd rekening met mogelijk enige vertraging.
 

 

Meer weten?

Heb je vragen over parkeren bij On Campus, neem dan contact met ons op via (088) 469 70 00 of stuur een e-mail naar info@on-campus.nl 
 

Delen op Google +

Meer nieuws