Personal training


Bij personal training bepaal jij zelf het doel dat je wil bereiken. Jouw personal trainer coacht en motiveert je in een één op één programma dat volledig op jouw doelstelling, wens en niveau is afgestemd. De kans dat jij je doel bereikt, is daardoor groot!

Personal training


Starten met Personal training

Personal training is ideaal als jij het gevoel hebt extra hulp te kunnen gebruiken bij het behalen van je (sport)doelen. Onze ervaren trainers begeleiden jou van A tot Z en kunnen al je vragen beantwoorden rondom training.

Mocht je willen starten met personal training dien je een afspraak in te plannen met onze instructeur. Samen kijken jullie dan naar een geschikt moment om te gaan trainen.

Meten = weten

Er is niks motiverender dan het zien van positief resultaat. Bij On Campus maken wij gebruik van het InBody apparaat. Hiermee maak je een volledige bodyscan waarbij je niet alleen inzicht krijgt in gewicht, maar ook in je vetmassa, spiermassa, lichaamswater etc. Op die manier krijg je op de juiste manier inzicht in je progressie.

Meting doen? Plan een meetafspraak in het rooster.

Schema op maat

Liever zelf aan de slag maar wel met een schema op maat? Dit kan geheel vrijblijvend wanneer je in het bezit bent van een jaarabonnement, maandabonnement of 10-rittenkaart fitness. Plan een fitnessafspraak in het rooster.

Weet je nog niet precies wat je zoekt of heb je vragen over personal training bij On Campus? We staan altijd voor je klaar.

NEEM CONTACT OP