Studenten sporten gratis in september

Studenten sporten gratis in september

02-08-2018

Begin jij in september met een nieuwe studie in Zwolle? Of ga je verder in het 2e, 3e of 4e jaar? Dan is een voordelig studentensportabonnement iets voor jou! Om snel in vorm te komen na de zomer hebben we twee leuke kennismakingsacties, exclusief voor studenten: je kunt de hele maand september gratis meedoen aan alle zaalsporten én je kunt gratis onze splinternieuwe CrossCamp-training uitproberen

 

 

ACTIE: gratis zaalsporten

Combineer sport met gezelligheid! Iedere maandag-, dinsdag- en woensdagavond spelen we basketbal, volleybal, zaalvoetbal en dodgeball (alleen op woensdagavond), exclusief voor en met studenten! Je bent van harte welkom om de hele maand september GRATIS mee te doen. Zo ontdek je snel of zaalsport bij On Campus iets voor jou is én leer je andere studenten kennen. Nodig je vrienden en studiegenoten ook uit om een balletje mee te trappen, gooien of slaan!

 

Doe je mee?

Aanmelden is niet nodig. Trommel je vrienden op, neem je (mbo- of hbo-)collegekaart en sportkleding mee en meld je op tijd bij de locatie van de sport waaraan je wilt meedoen. De locaties vind je in het rooster en in de app. Ben je niet bekend bij On Campus? Onze gastheren en -vrouwen of de receptiemedewerkers in het Z-gebouw wijzen je de weg.

 

 

ACTIE: gratis CrossCamp

Spiksplinternieuw bij On Campus is CrossCamp! Een intensieve, gecombineerde workout van crosstraining en bootcamp. In de 62 meter lange indoor en outdoor CrossCamp-box bieden gecertificeerde trainers uitdagende WODs (Workout Of the Day) aan en kun je zelf trainen tijdens Open Gym-uren. Met deze dynamische en functionele training werk je aan je kracht, conditie en explosiviteit. Zo verbeter je je prestaties en de algehele fitheid van je lichaam. CrossCamp bij On Campus is exclusief voor studenten!

 

In september maak je gratis kennis met CrossCamp tijdens een proef WOD. Na een korte uitleg over de training, de box en de materialen, doen we een warming-up en aansluitend een uitdagende WOD. Zo weet je snel of CrossCamp iets voor jou is! 

 

Gratis proef WODs

  • Dinsdag 4 september van 16.30 - 17.30 uur
  • Woensdag 5 september van 20.30 - 21.30 uur
  • Donderdag 6 september van 16.30 - 17.30 uur
  • Dinsdag 11 september 2018 van 16.30 - 17.30 uur
  • Woensdag 12 september van 20.30 - 21.30 uur
  • Maandag 17 september 2018 van 20.30 - 21.30 uur
  • Woensdag 19 september 2018 van 20.30 - 21.30 uur
  • Maandag 24 september 2018 van 20.30 - 21.30 uur
  • Woensdag 26 september 2018 van 20.30 - 21.30 uur

 

Aanmelden 

Tijdig aanmelden voor je gratis WOD is van belang. Er zijn per WOD 10 plekken beschikbaar. Om veel studenten de mogelijkheid te geven om gratis kennis te maken met CrossCamp, geldt: één gratis proef WOD per persoon.

 

Je meldt je aan voor een proef WOD bij de On Campus receptie in het Z-gebouw. Loop even bij ons langs, bel 088-469 7000 of stuur een e-mail en geef door met welke proef WOD je mee wilt doen. Vermeld bij je aanmelding je collegekaartnummer en je studenten e-mailadres.

 

De WODs vinden plaats in onze nieuwe CrossCamp box, tussen de gebouwen X en Z. De ingagn is naast de klimhal. Omkleden en douchen kan in de kleedkamers bij de receptie in het Z-gebouw.

 

 

De smaak te pakken?

Heb je de smaak te pakken van studentensport bij On Campus? Kies dan voor één van de vijf aantrekkelijke jaar- of maandabonnementen voor studenten, waarmee je de sport van jouw keuze onbeperkt kunt beoefenen. Kun je niet kiezen of wil je alles? Dan is er het all-in abonnement:

 

Zaalsport €50/jaar
Fitness €100/jaar of €20/maand
Klimmen €100/jaar of €20/maand
Zwemmen €100/jaar of €20/maand
CrossCamp       €200/jaar of €40/maand
All-in €350/jaar

 

De abonnementen zijn verkrijgbaar bij de receptie van On Campus. Heb je op dit moment een studentensport jaarabonnement maar wil je liever CrossCamp of All-in? Je kunt je huidige abonnement inruilen bij de receptie. We verrekenen je niet-gebruikte maanden als korting op je nieuwe abonnement.

 

 

Tip: sport gezellig samen!

Samen sporten is veel leuker dan alleen. Nodig je (nieuwe) vrienden en studiegenoten uit en kom gezellig samen! Je bent van harte welkom.

Delen op Google +

Meer nieuws