Studenten sporten gratis in september

Studenten sporten gratis in september

01-08-2020

Begin jij in september met een nieuwe studie in Zwolle? Of ga je verder in het 2e, 3e of 4e jaar? Dan is een voordelig studentensportabonnement iets voor jou! Om snel in vorm te komen na de zomer hebben we twee leuke kennismakingsacties: je kunt de hele maand september gratis meedoen aan alle zaalsporten én je kunt gratis onze CrossCamp-training uitproberen

 

 

ACTIE: gratis zaalsporten (exclusief voor studenten)

Combineer sport met gezelligheid! Op maandag-, dinsdag- en woensdagavond spelen we basketbal, volleybal, zaalvoetbal, en zaalhockey, exclusief voor en met studenten! Je bent van harte welkom om de hele maand september GRATIS mee te doen. Zo ontdek je snel of zaalsport bij On Campus iets voor jou is én leer je andere studenten kennen. Nodig je vrienden en studiegenoten ook uit om een balletje mee te trappen, gooien of slaan!

 

Doe je mee?

Aanmelden kan via de receptie. Trommel je vrienden op, neem je (mbo-, hbo- of wo-)collegekaart en sportkleding mee en meld je op tijd bij de locatie van de sport waaraan je wilt meedoen. De locaties vind je in het rooster en in de app. Ben je niet bekend bij On Campus? Onze gastheren en -vrouwen of de receptiemedewerkers in het Z-gebouw wijzen je de weg.

 

 

ACTIE: gratis CrossCamp (ook voor niet-studenten)

Ken je de CrossCamp al? In de 62 meter lange CrossCamp-box bieden gecertificeerde trainers uitdagende WODs (Workout Of the Day) aan en kun je zelf trainen tijdens Open Gym-uren. Doel is om je prestaties en de algehele fitheid van je lichaam te verbeteren door continu je trainingsroutine te veranderen. Met deze fitnesstraining combineer je verschillende sporten en functionele bewegingen met elkaar (crosstraining) in een intensieve indoor en outdoor groepstraining (bootcamp).
Meer informatie via: CrossCamp bij On Campus

 

In september maak je gratis kennis met CrossCamp door een keer mee te doen met een WOD (geen basiscursus nodig). Na een korte uitleg over de training, de box en de materialen, doen we een warming-up en aansluitend een uitdagende WOD. Zo weet je snel of CrossCamp iets voor jou is! 

 

Aanmelden 

Tijdig aanmelden voor je gratis WOD is van belang. Er zijn per WOD 8 plekken beschikbaar. Om veel studenten de mogelijkheid te geven om gratis kennis te maken met CrossCamp, geldt: één gratis proef WOD per persoon.

 

Je meldt je aan voor een WOD bij de On Campus receptie in het Z-gebouw. Loop even bij ons langs, bel 088-469 7000 of stuur een e-mail en geef door met welke proef WOD je mee wilt doen. Vermeld bij je aanmelding je collegekaartnummer en je studenten e-mailadres.

 

De WODs vinden plaats in onze nieuwe CrossCamp box, tussen de gebouwen X en Z. De ingang is naast de klimhal. Omkleden en douchen kan in de kleedkamers bij de receptie in het Z-gebouw.

 

 

De smaak te pakken?

Heb je de smaak te pakken van studentensport bij On Campus? Kies dan voor één van de vijf aantrekkelijke jaar- of maand abonnementen voor studenten, waarmee je de sport van jouw keuze onbeperkt kunt beoefenen. Kun je niet kiezen of wil je alles? Dan is er het all-in abonnement:

 

Zaalsport €53,50/jaar
Fitness €107,50/jaar of €21,50/maand
Klimmen €107,50/jaar of €21,50/maand
Zwemmen €107,50/jaar of €21,50/maand
All-in
€265/jaar  
   

De abonnementen zijn verkrijgbaar bij de receptie van On Campus

 

Tip: sport gezellig samen!

Samen sporten is veel leuker dan alleen. Nodig je (nieuwe) vrienden en studiegenoten uit en kom gezellig samen! Je bent van harte welkom.

Delen op Google +

Meer nieuws