Ook kinderen kunnen sporten en bewegen bij On Campus

Voor kinderen

Sporten en bewegen is gezond én leuk! De meeste sport- en beweegactiviteiten bij On Campus zijn gericht op volwassenen, maar ook (jonge) kinderen kunnen bij ons sporten en bewegen.


Klimfeestjes

Neem je vriend(inn)en mee voor een stoer avontuur ver boven de grond. Organiseer je eigen klimfeest en ga 1,5 uur klimmen in onze klimhal onder leiding van een ervaren instructeur. Hoe leuk dat is, zie je in deze vlog. Van klimmen krijg je trek, dus na afloop staat er chips en ranja voor jullie klaar. Meer weten? Lees hier verder.

Mega Sport & Speel Spektakel

Wil je in de kerstvakantie een hele dag spelen, springen, klimmen, zwemmen, dansen en rennen? Dat kan bij het Mega Sport & Speel Spektakel! Leef je uit op de vele luchtkussens, speel een potje zaalvoetbal of allesbal, raak de top van de klimmuur aan, dans mee in de swing-in én neem een duik in het zwembad. Klinkt leuk? Lees verder

Zwemclub

Welk kind houdt er niet van - lekker spelen in het zwembad! Voor kinderen met een beperking is dit soms een hele uitdaging. Daarom is er bij On Campus iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur een zwemclub voor kinderen tussen 8 en 12 jaar met een beperking of handicap.
Meer over de zwemclub


Zwemles op maat

Niet alle kinderen kunnen leren zwemmen bij reguliere zwemlessen. Voor kinderen met een lichamelijke beperking, gedrags-, leer-, ontwikkelingsproblemen of andere beperkingen, is er bij On Campus zwemles op maat: wekelijks 30 minuten persoonlijke zweminstructie. 

Ouder en kind zwemmen

Jonge kinderen maken op speelse wijze kennis met water. We zingen, spetteren en oefenen survivalvormen en leren zo omgaan met water. Ouder en kind zwemmen is voor kinderen van 0 t/m 4 jaar - en hun (groot)ouders natuurlijk!

Lees meer