Ook kinderen kunnen sporten en bewegen bij On Campus

Voor kinderen

Sporten en bewegen is gezond én leuk! De meeste sport- en beweegactiviteiten bij On Campus zijn gericht op volwassenen, maar ook (jonge) kinderen kunnen bij ons sporten en bewegen.


Multiplay

Multiplay is een sport- en beweegclub waar kinderen van circa 8 tot 10 jaar spelenderwijs ontdekken welke sporten ze leuk vinden en wat ze goed kunnen. Ze maken wekelijks kennis met nieuwe sport-, spel- en beweegactiviteiten. Plezier in het spelen en bewegen met leeftijdsgenoten staat centraal.

Lees meer over Multiplay 

Klimfeestje

Neem je vriend(inn)en mee voor een stoer avontuur ver boven de grond. Organiseer je eigen klimfeest en ga 1,5 uur klimmen in onze klimhal onder leiding van een ervaren instructeur. Van klimmen krijg je trek, dus na afloop staat er een lekker feestmaal voor jullie klaar in het Sportcafé.

Download de flyer of bel ons voor info.

Zwemclub

Welk kind houdt er niet van - lekker spelen in het zwembad! Voor kinderen met een beperking is dit soms een hele uitdaging. Daarom is er bij On Campus iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur een zwemclub voor kinderen tussen 8 en 12 jaar met een beperking of handicap.
Meer over de zwemclub


Zwemles op maat

Niet alle kinderen kunnen leren zwemmen bij reguliere zwemlessen. Voor kinderen met een lichamelijke beperking, gedrags-, leer-, ontwikkelingsproblemen of andere beperkingen, is er bij On Campus zwemles op maat: wekelijks 30 minuten persoonlijke zweminstructie. 

Ouder en kind zwemmen

Jonge kinderen maken op speelse wijze kennis met water. We zingen, spetteren en oefenen survivalvormen en leren zo omgaan met water. Ouder en kind zwemmen is voor kinderen van 0 t/m 4 jaar - en hun (groot)ouders natuurlijk!

Lees meer