Sportcafé


In het voorjaar van 2016 is het nieuwe Sportcafé bij On Campus geopend. Het is dé plek waar studenten, docenten en de sporters van On Campus samenkomen om even te ontspannen.

Sportcafé

Welkom!

Het Sportcafé is iedere maandag tot en met vrijdag geopend * voor ontbijt, lunch, avondeten, snacks en drankjes. Je kunt er een potje darten, sport kijken op twee grote beeldschermen, bijkletsen met je vrienden, werken aan je studie, overleggen met je teamgenoten of natuurlijk: uitpuffen na het sporten. Een heerlijke cappuccino, verse jus, een gezonde maaltijd, een biertje of wijntje op het terras, een smoothie, een broodje of een kop soep - het kan allemaal.

's Ochtends kun je vanaf 08.00 uur in het Sportcafé terecht voor een heerlijk ontbijt. Verse broodjes en warme en koude snacks zijn de hele dag beschikbaar, dagschotels zijn vanaf 16.30 uur te bestellen. De bar is geopend * van maandag tot en met woensdag vanaf 16.00 uur en op donderdag en vrijdag vanaf 14.00 uur. Je vindt het Sportcafé bij de entree van het S-gebouw, op de begane grond.

Vergadering, overleg of sportdag?

Het Sportcafé kan de uitvalsbasis zijn voor je vergadering of overleg. Of sluit je teambuildingsdag hier af met een borrel. Het café leent zich ook uitstekend voor gecombineerde activiteiten, bijvoorbeeld een sportdag met een gezond buffet. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Neem contact met ons op via info@on-campus.nl.

Openingstijden vanaf 1 september 2022 *

Maandag t/m woensdag: van 8.00 tot 23:30 uur
Donderdag: van 8.00 tot 00:00 uur
Vrijdag: van 8.00 tot 19:30 uur

In de weekenden, wanneer er sportactiviteiten in onze accommodatie plaatsvinden, is het sportcafe doorgaans geopend.
Zaterdag: 9.00 tot 00.30 uur
Zondag: 9.00 tot 14:30 uur

*Openingstijden kunnen afwijken wanneer er onvoldoende activiteiten zijn of gedurende een vakantieperiode. Ook kan het zijn dat het sportcafé langer geopend is wanneer het nog gezellig druk is. Hier kunnen wij geen garanties voor geven.