Sportcafé


In het voorjaar van 2016 is het nieuwe Sportcafé bij On Campus geopend. Het is dé plek waar studenten, docenten en de sporters van On Campus samenkomen om even te ontspannen.

Sportcafé

Welkom!

Het Sportcafé is iedere maandag tot en met vrijdag geopend * voor ontbijt, lunch, avondeten, snacks en drankjes. Je kunt er een potje darten, sport kijken op twee grote beeldschermen, bijkletsen met je vrienden, werken aan je studie, overleggen met je teamgenoten of natuurlijk: uitpuffen na het sporten. Een heerlijke cappuccino, verse jus, een gezonde maaltijd, een biertje of wijntje op het terras, een smoothie, een broodje of een kop soep - het kan allemaal.

's Ochtends kun je vanaf 08.00 uur in het Sportcafé terecht voor een heerlijk ontbijt. Verse broodjes en warme en koude snacks zijn de hele dag beschikbaar, dagschotels zijn vanaf 16.30 uur te bestellen. De bar is geopend * van maandag tot en met woensdag vanaf 16.00 uur en op donderdag en vrijdag vanaf 14.00 uur. Je vindt het Sportcafé bij de entree van het S-gebouw, op de begane grond.

Vergadering, overleg of sportdag?

Het Sportcafé kan de uitvalsbasis zijn voor je vergadering of overleg. Of sluit je teambuildingsdag hier af met een borrel. Het café leent zich ook uitstekend voor gecombineerde activiteiten, bijvoorbeeld een sportdag met een gezond buffet. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Neem contact met ons op via info@on-campus.nl.

Openingstijden *

Maandag en dinsdag: 07.30 - 23.00 uur
Woensdag t/m vrijdag: 07.30 - 00.00 uur
Zaterdag en zondag: bij activiteiten, op aanvraag

Het Sportcafé is in ieder geval tijdens deze tijden geopend. Is het 's avonds rond sluitingstijd nog gezellig druk? Dan blijven we langer open. Het Sportcafé is gesloten tijdens schoolvakanties.

* Let op: Openingstijden kunnen in rustige periodes (door schoolvakanties, coronamaatregelen of onvoldoende activiteiten) afwijken.