Sportcafé


In het voorjaar van 2016 is het nieuwe Sportcafé bij On Campus geopend. Het is dé plek waar studenten, docenten en de sporters van On Campus samenkomen om even te ontspannen.

Sportcafé

Welkom!

Het Sportcafé is iedere maandag tot en met vrijdag geopend * voor ontbijt, lunch, avondeten, snacks en drankjes. Je kunt er een potje darten, sport kijken op twee grote beeldschermen, bijkletsen met je vrienden, werken aan je studie, overleggen met je teamgenoten of natuurlijk: uitpuffen na het sporten. Een heerlijke cappuccino, verse jus, een gezonde maaltijd, een biertje of wijntje op het terras, een smoothie, een broodje of een kop soep - het kan allemaal.

's Ochtends kun je vanaf 08.00 uur in het Sportcafé terecht voor een heerlijk ontbijt. Verse broodjes en warme en koude snacks zijn de hele dag beschikbaar, dagschotels zijn vanaf 16.30 uur te bestellen. De bar is geopend * van maandag tot en met vrijdag vanaf 16.00 uur. Je vindt het Sportcafé bij de entree van het S-gebouw, op de begane grond.

Openingstijden*

Maandag, dinsdag & vrijdag: van 8.00 tot 20:30 uur
Woensdag & donderdag: van 8.00 tot 23:30 uur

In de weekenden is het Sportcafé doorgaans gesloten. Tijdens wedstrijden en gedurende de schoolvakanties kunnen de openingstijden afwijken.