Voor jezelf of in groepsverband

Fitness


Wil je werken aan je fysieke en/of mentale gezondheid? Ben jij op zoek naar een fitnessprogramma op maat, met persoonlijke begeleiding door instructeurs die jou helpen je doelen te behalen? Dan ben je aan het goede adres bij het fitnesscentrum van
On Campus.

Fitness

Activiteiten

Vind jij het fijn om individueel te trainen of sport je liever in groepsverband? Met het brede fitnessaanbod bij On Campus is er altijd een vorm die bij jou past. Je kunt met een fitnesslidmaatschap, rittenkaart of los ticket deelnemen aan al onze fitnessactiviteiten.

Aanbod

Hieronder vind je ons complete fitnessaanbod. Wil je weten wanneer je terecht kunt voor je favoriete activiteit? Bekijk dan het rooster.

Vrij fitness
Vrij fitness
Lees meer
Groepslessen
Groepslessen
Lees meer
Personal training
Personal training
Lees meer
Fitness schema op maat
Fitness schema op maat
Lees meer
CrossCamp
CrossCamp
Lees meer

Meer over fitness bij On Campus

In ons fitnesscentrum vind je cardio-apparaten (fietsen, roeiapparaten, crosstrainers, loopbanden en een stairclimber) en krachtapparaten voor de basis spiergroepen (armen, benen, borst, buik, rug). Veilig trainen staat bij ons voorop, alle apparaten zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters.

In de krachthoek kun je trainen met dumbells, barbells en losse gewichten. In de spiegelwand kun je jouw bewegingen goed zien en corrigeren.

In de cardiofitnessruimte (achter de receptie) staat de Synrgy 360, voor de ultieme functionele workout. Met kettlebells, dumbells, steps, resistance bands, bokshandschoenen etc. train je je hele lijf zeer intensief. Je doet in een half uur tijd iedere 30-60 seconden een andere oefening, onder begeleiding van een fanatieke instructeur en opzwepende muziek. Aan het einde van de les zit je vol energie! 

Heb je een fitnessabonnement? Dan kun je ook onbeperkt trainen in de CrossCamp box. CrossCamp is een uitdagende combinatie van crosstraining en bootcamp. Je traint altijd onder begeleiding en in kleine groepjes.

Bij personal training bepaal jij zelf het doel dat je wilt bereiken. Jouw personal trainer coacht en motiveert je in een één op één programma dat volledig op jouw doelstelling, wens en niveau is afgestemd. De kans dat jij je doel bereikt, is daardoor groot! Meer weten? Neem contact op.

 

Weet je nog niet precies wat je zoekt of heb je vragen over fitness bij On Campus? Wij staan altijd voor je klaar.

 

NEEM CONTACT OP