Intensieve fitnesstraining

CrossCamp


CrossCamp is een uitdagende combinatie van crosstraining en bootcamp. Doel is om je prestaties en de algehele fitheid van je lichaam te verbeteren door continu je trainingsroutine te veranderen.

CrossCamp

Met deze fitnesstraining combineer je verschillende sporten en functionele bewegingen met elkaar (crosstraining) in een intensieve indoor en outdoor groepstraining (bootcamp). In de trainingen worden gewichtheffen, powerliften, atletiek en gymnastiek (turnen) gecombineerd in één trainingsvorm.

Starten: doe de basiscursus

Wil je beginnen met CrossCamp? Dan is het belangrijk dat je de basistechnieken voor de training goed onder de knie krijgt. Daarom start je met de basiscursus. Iedere eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur* vindt de basiscursus plaats (VOL=VOL). Heb je al ervaring met deze sport? Dan kun je direct van start gaan met de WODs.

*De WOD van deze zaterdag komt dan te vervallen.


Basiscursus
Basiscursus
Lees meer
WODs
WODs
Lees meer

 

Binnen en buiten trainen

CrossCamp is in een unieke binnen-buitenruimte van 62 meter lang: een indoor box van 22 meter en een outdoor kunstgrasbaan van 40 meter. Op de outdoor kunstgrasbaan oefen je je sprints, train je met de power sleds en trekkerbanden of train je buiten met mooi weer. 

Materialen

In de box staat een groot rek voor je pull-ups, muscle-ups, squats en bench presses. Er zijn barbells en plates voor het gewichtheffen en touwen en ringen voor je gymnastische oefeningen. Voor cardio gebruik je de rowers, airbike of de SkiErg. Ook zijn er losse materialen zoals kettlebells, wallballs, plyoboxen, speedropes en resistance bands.

Voor fitnessleden

Iedereen met een fitnesslidmaatschap kan onbeperkt trainen in de CrossCamp box. Je vindt de box naast de klimhal, bij de doorgang naar het X-gebouw. Kom gerust eens een kijkje nemen en ontdek of deze intensieve vorm van fitness bij jou past. Lees meer over fitness bij On Campus.

Weet je nog niet precies wat je zoekt of heb je vragen over CrossCampen bij On Campus? We staan altijd voor je klaar.

 

NEEM CONTACT OP