• slide
  • slide
  • slide
  • slide

CrossCamp

 

De CrossCamp box is open voor iedereen met een fitnessabonnement.  Wil je starten met CrossCamp? Meld je dan aan voor de basiscursus.


Wat is CrossCamp?

CrossCamp is een uitdagende combinatie van crosstraining en bootcamp. Doel is om je prestaties en de algehele fitheid van je lichaam te verbeteren door continu je trainingsroutine te veranderen. Met deze fitnesstraining combineer je verschillende sporten en functionele bewegingen met elkaar (crosstraining) in een intensieve indoor en outdoor groepstraining (bootcamp).

 

Binnen en buiten trainen

CrossCamp is in een unieke binnen-buitenruimte van 62 meter lang: een indoor box van 22 meter en een outdoor kunstgrasbaan van 40 meter.

 

Materialen

In de box staat een groot rek voor je pull-ups, muscle-ups, squats en bench presses. Er zijn barbells en plates voor het gewichtheffen en touwen en ringen voor je gymnastische oefeningen. Voor je cardiotraining gebruik je de rowers, airbike of de SkiErg. Ook zijn er losse materialen zoals kettlebells, wallballs, plyoboxen, speedropes, resistance bands en battle ropes. Op de outdoor kunstgrasbaan oefen je je sprints en train je met de power sleds.

 


Basiscursus

Wil je beginnen met CrossCamp? Dan is het belangrijk dat je de basistechnieken voor de training goed onder de knie krijgt. Daarom start je met de basiscursus: vier introductielessen van een uur. Heb je al ervaring met CrossFit? Dan volg je een kortere introductie.

WODs

WOD = Workout Of the Day. Elke dag een andere uitdagende en intensieve training. Onze gecertificeerde trainers stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Met benchmarks en challenges meet je of je sterker, fitter en sneller wordt. Bekijk het CrossCamp rooster en meld je aan!

Open Gym

Tijdens Open Gym-uren doe je een uur lang je eigen training. Onze trainers bieden persoonlijke begeleiding, helpen je doelen te stellen en geven feedback op je techniek. Zo haal je het beste uit jezelf en uit iedere CrossCamp training. Je vindt alle Open Gym uren in het rooster.


Voor fitnessleden

Iedereen met een fitnesslidmaatschap kan onbeperkt trainen in de CrossCamp box. Je vindt de box naast de klimhal, bij de doorgang naar het X-gebouw. Kom gerust eens een kijkje nemen en ontdek of deze intensieve vorm van fitness bij jou past.

Lees meer over fitness bij On Campus

Aanmelden

Je moet je voor iedere CrossCamp training online aanmelden*. Per WOD en Open Gym-uur is er plek voor maximaal acht sporters. Aanmelden kan maximaal twee weken van tevoren. In de app zie je wanneer er plek is.

* Je kunt je aanmelden voor WODs en Open Gym nadat je de basiscursus hebt voltooid.

Openingstijden

Je kunt zes dagen per week trainen in de box: van maandag tot en met zaterdag zijn er WODs en Open Gym-uren. Omdat CrossCamp nieuw is bij On Campus, passen we de openingstijden aan aan de vraag en het aantal leden. Dus: spread the word! De actuele tijden vind je altijd in de app.

Bekijk de openingstijden