Haal jij de top?

Klimmen


Op onze 16 meter hoge indoor klimwand kun je met 15 touwen 45 verschillende routes klimmen. De klimmuur is geschikt voor beginnende en voor geoefende klimmers. We dagen jou en je vrienden uit om de top te bereiken!

Klimmen

Let op: Om te klimmen bij On Campus moet je in het bezit zijn van een klimvaardigheidsbewijs.
Heb je dat nog niet? Meld je aan voor een klimcursus of een introductieles.

Ons klimaanbod

Met een klimabonnement kun je tijdens de openingstijden onbeperkt vrij klimmen in onze klimhal. Heb je nog geen klimervaring? Tijdens een introductieles voor twee personen ontdek je of klimmen iets voor jou is.

Scholen kunnen op afspraak ook met groepen gebruik maken van onze klimhal.

Klimvaardigheidsbewijs
Klimvaardigheidsbewijs
Lees meer
Introductieles klimmen
Introductieles klimmen
Lees meer
Klimfeestje
Klimfeestje
Lees meer

Openingstijden klimhal

De klimhal is open op iedere maandag-, dinsdag- en donderdagavond van 18.30 - 21.00 uur. Tijdens deze uren kun je vrij komen klimmen. Er is altijd een instructeur aanwezig om je waar nodig te helpen met je materiaal en/of techniek. 

Veiligheid

Om de veiligheid in de klimhal te waarborgen hanteren wij de volgende voorwaarden.

De minimale leeftijd om bij ons je klimfeestje te houden is vijf jaar. Als je jonger dan acht jaar bent is één ouder per drie kinderen verplicht.

Wil jij je klimvaardigheidsbewijs halen? Dit kan vanaf de leeftijd van 14 jaar. Als je jonger bent dan 18 vragen wij om toestemming van een ouder of begeleider.

Als je in het bezit bent van een KVB en je wilt vrij komen klimmen kan dit vanaf een leeftijd van 14 jaar.

Ben je als ouder of begeleider in het bezit van een KVB? Dan ben je van harte welkom om met kinderen van minimaal vijf jaar te komen klimmen. Het kind zekert dan uiteraard niet.

Tijdens een introductieles ontdek je of de klimsport wat voor jou is. De introductieles gaat door bij een minimum van twee deelnemers.

Vanaf vijf jaar is het mogelijk om een introductieles te volgen. Ben je jonger dan 8 jaar? Dan is er één ouder per drie kinderen verplicht.

Als je jonger bent dan 18 jaar vragen wij om toestemming van een ouder of begeleider.Heb je vragen over klimmen bij On Campus? We staan altijd voor je klaar.

NEEM CONTACT OP