Basiscursus 1


Anders dan bij het reguliere fitness worden bij CrossCamp diverse oefeningen met elkaar gecombineerd. Het is van belang dat je de techniek hiervan goed onder de knie krijgt, voordat je gaat deelnemen aan de WODs (workouts of the days). Op die manier kun je meekomen tijdens de lessen én voorkom je blessures. De basiscursus bestaat uit slechts twee trainingen van 45 minuten.

Basiscursus 1

Bemachtig je CrossCamp certificaat

Basiscursus één bestaat vooral uit het aanleren van allerlei soorten squats (airsquat, backsquat, frontsquat en overhead squat) en de pushpress. Basiscursus twee staat in het teken van de deadlift, clean en jerk en de snatch. Zowel cursus één als twee wordt afgesloten met een WOD. Beide duren ze slechts drie kwartier. Als je deze hebt afgerond krijg je een certificaat en kan je CrossCamp fun beginnen!

Al ervaring?

Heb jij al ervaring met deze sport? Maak dit dan bij ons kenbaar. Onze CrossCamp coördinator kan dan bepalen of je voldoende ervaring hebt om de basiscursus over te slaan. Als dit zo is kun je direct van start gaan!

Inschrijven voor de basiscursus

Met een abonnement, 10-rittenkaart of los ticket fitness kun je deelnemen aan deze les. Na het aanschaffen van het gewenste product kun je direct reserveren. Inschrijven voor de basiscursus kan maximaal twee weken van tevoren (VOL=VOL).

 

Tickets

Wanneer kan ik voor Basiscursus 1 terecht?

On Campus

Dag Tijd Locatie
Dinsdag 28 juni 2022 20:00 – 20:55 CrossCamp