Basiscursus


Anders dan bij het reguliere fitness worden bij CrossCamp diverse oefeningen met elkaar gecombineerd. Het is van belang dat je de techniek hiervan goed onder de knie krijgt, voordat je gaat deelnemen aan de WODs (workouts of the days). Op die manier kun je meekomen tijdens de lessen én voorkom je blessures. 

Basiscursus

Bemachtig je CrossCamp certificaat

Iedere eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur vindt de basiscursus plaats. De basiscursus bestaat vooral uit het aanleren van allerlei soorten squats (airsquat, backsquat, frontsquat en overhead squat), de pushpress, de deadlift, clean en jerk en de snatch. De cursus wordt afgesloten met een WOD. Als je deze hebt afgerond krijg je een certificaat en kan je CrossCamp fun beginnen!

Al ervaring?

Heb jij al ervaring met deze sport? Maak dit dan bij ons kenbaar. Onze CrossCamp coördinator kan dan bepalen of je voldoende ervaring hebt om de basiscursus over te slaan. Als dit zo is kun je direct van start gaan!

Inschrijven voor de basiscursus

Met een abonnement, 10-rittenkaart of los ticket fitness kun je deelnemen aan deze les. Na het aanschaffen van het gewenste product kun je direct reserveren. Inschrijven voor de basiscursus kan maximaal twee weken van tevoren (VOL=VOL).

 

Abonnementen & tickets

Wanneer kan ik voor Basiscursus terecht?

On Campus

Dag Tijd Locatie
Zaterdag 3 december 2022 03-12-2022 10:00 – 12:00
CrossCamp
CrossCamp