Kickboksen


Kickboksen is een complete full body workout. Door de combinatie van kracht en conditie train je alle onderdelen van het lichaam. Het is een goede manier om fit te worden en blijven én het kan je zelfvertrouwen en weerbaarheid verhogen.

Kickboksen

Ontdek deze fanatieke sport

Tijdens de lessen werken we samen met jou aan techniek, conditie, snelheid, lenigheid, kracht, controle, explosiviteit en mentaliteit. Kickboksen is verdeeld in drie verschillende type lessen. Het is aan jou om de les te kiezen die het best bij jouw kunde en behoefte past. Uiteraard zijn ze alle drie even fanatiek en uitdagend.

  • Kickboksen level 1: Nog niet veel ervaring met deze sport? Dan is kickboksen level 1 echt iets voor jou. Tijdens dit uur kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met deze sport. Er wordt aandacht besteedt aan de (basis)technieken, die vervolgens worden toegepast in verschillende combinaties.
    Meedoen? Deze les is iedere maandag van 19.30 tot ongeveer 20.30 uur. Geef je op via het rooster.
  • Kickboksen level 2: Al ervaring met kickboksen? Neem dan deel aan kickboksen level 2. Tijdens deze les wordt gefocust op het verfijnen van de technieken om vervolgens je kwaliteiten toe te passen tijdens sparsessies met mede kickboksers. Uiteraard gebeurt alles op een veilige manier. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je bond en blauw thuiskomt.  
    Meedoen? Deze les is iedere maandag van 20.30 tot ongeveer 21.30 uur. Geef je op via het rooster.
  • Combi-les: deze les wordt gevuld met kickboksers van alle niveaus. De les wordt afgestemd op een manier dat ieder zijn eigen uitdaging kan opzoeken.

Eén ding is zeker: welke les je ook kiest, na afloop ben jij helemaal voldaan.

Materiaal

Tijdens onze kickbokslessen is het mogelijk om onze handschoenen te lenen. Uiteraard ben je ook vrij om deze zelf aan te schaffen. Mocht je regelmatig deelnemen met deze les dan raden wij met klem aan om een bitje en bandages (voor onder de handschoenen) te dragen tijdens deze les. Deze zijn te koop bij de On Campus receptie.

Starten met kickboksen?

Met een abonnement, 10-rittenkaart of los ticket fitness kun je deelnemen aan deze les. Na het aanschaffen van het gewenste product kun je direct reserveren. Inschrijven voor kickboksen kan maximaal twee weken van tevoren (VOL=VOL). Kijk voor alle momenten waarop je kunt kickboksen in het rooster.

 

Abonnementen & tickets

banner_crosscamp_1429_A3A8668.jpg
Fitness Jaarabonnement
€ 245,00

Bestel nu Fitness Jaarabonnement
banner_crosscamp_1429_A3A8668.jpg
Fitness Maandabonnement
€ 30,25

Bestel nu Fitness Maandabonnement
banner_crosscamp_1429_A3A8668.jpg
Fitness 10 rittenkaart
€ 54,55

Bestel nu Fitness 10 rittenkaart
Fitness groepsles miniatuur.jpg
Fitness groepsles los kaartje
€ 9,10

Reserveer nu Fitness groepsles los kaartje
OnCampus_Fitness_12620.jpg
Student Fitness Jaarabonnement
€ 245,00

Bestel nu Student Fitness Jaarabonnement
OnCampus_Fitness_12490.jpg
Combi jaarabonnement Fitness Zwemmen
€ 367,50

Bestel nu Combi jaarabonnement Fitness Zwemmen

Wanneer kan ik voor Kickboksen terecht?

On Campus

Dag Tijd Locatie
Woensdag 15 mei 2024 15-05-2024 20:30 – 21:30
Z.0.02/0.03
Z.0.02/0.03