Zwanger en Fit

Tijdens de zwangerschap verandert er veel aan je lichaam. Ook in deze periode is bewegen vaak erg fijn, zeker in het extra warme water. Zwanger en fit biedt voor én na je bevalling een moment van  zowel inspanning als ontspanning. Goed voor lichaam en geest.

Zwanger en Fit


Voor wie

Zwanger en fit is speciaal voor vrouwen die in verwachting zijn of net zijn bevallen en het prettig vinden om in het water te bewegen. Hierbij maakt het niet uit hoe lang je al zwanger bent. Je kunt direct deelnemen.

Doelgerichte begeleiding

Tijdens de activiteit zwanger en fit word je altijd begeleid door een ervaren instructeur. Vanwege het water kun je ondanks je groeiende buik vrij blijven bewegen. Mocht een oefening toch te zwaar zijn dan is dit geen enkel probleem. Onze instructeur kan de oefeningen aanpassen naar ieder niveau.

Abonnementen en tickets

Zwanger en fit is toegankelijk met een jaar- of maandabonnement, 10-rittenkaart of los ticket zwemmen. Vanwege de ruimte in het bad is er ruimte voor 18 vrouwen. Je kunt maximaal 13 dagen van tevoren reserveren (VOL=VOL).Abonnementen & tickets

Wanneer kan ik voor Zwanger en Fit terecht?

On Campus

Dag Tijd Locatie
Maandag 28 november 2022 28-11-2022 19:30 – 20:15
Therapiebad
Therapiebad
Donderdag 1 december 2022 01-12-2022 20:45 – 21:30
Therapiebad
Therapiebad