Start het jaar met Aquaboksen

Geef een nieuwe draai aan jouw workout

Start het jaar met Aquaboksen

Wil jij het nieuwe jaar direct starten met een verfrissende trainingsvorm? Daag jezelf dan uit tijdens acht lessen Aquaboksen!

Deze activiteit heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt. Wanneer je je nu aanmeld, word je op de reservelijst geplaatst!

Vanaf dinsdag 9 januari starten we met een nieuwe lessenreeks waarbij je deze intensieve aquasport kunt proberen. Bij Aquaboksen worden de kenmerkende vechtsportbewegingen in hoog tempo uitgevoerd, waardoor je zowel aan je conditie als aan je spierkracht en balans werkt. Door de weerstand van het water is iedere beweging uitdagender en intensiever, maar trainen in het water zorgt ook voor een kleinere kans op blessures.

Goed om te weten: Aquaboksen is zeer geschikt voor de fitte sporter, maar ook zeker voor diegenen die hun spierkracht en conditie willen opbouwen.

Details

Data: dinsdag 9, 16, 23, 30 januari & 6 en 13 februari
Tijd: 20:45-21:30 uur
Locatie: Instructiebad
Voor: iedereen met een On Campus lidmaatschap (je mag ook een 10-rittenkaart of twee keer een maandabonnement kopen om mee te doen)
Aantal deelnemers: maximaal 20
Aanmelden: geef je op via het inschrijfformulier

Inschrijven

Deze activiteit heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt. Wanneer je je nu aanmeld, word je op de reservelijst geplaatst!

Je hebt jouw voornaam niet ingevuld
Je hebt jouw achternaam niet ingevuld
Je hebt jouw e-mailadres niet ingevuld
Je hebt jouw telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht
(Optioneel)

On Campus richt zich op meer dan alleen sport. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van onze organisatie. Je vitaal voelen gaat verder dan het hebben van een gezond lichaam. Je mentale en sociale gezondheid zijn net zo belangrijk. En heb je wel eens gelet op je omgeving? Ook die speelt een rol bij jouw algemene vitaliteit. Aan ons aanbod zijn activiteiten toegevoegd die jou helpen om de vitaalste versie van jezelf te zijn.