Aquazumba: dansen met een verfrissende twist

Aquazumba: dansen met een verfrissende twist

Houd je van dansen en word je blij van sporten in het water? Dan is Aquazumba misschien wel de ideale sport voor jou. Vanaf dinsdag 27 februari kun je deze sport 9 weken lang uitproberen met je On Campus abonnement.

Let op: deze activiteit heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt. Wanneer je je nu aanmeld, word je op de reservelijst geplaatst.

Bij Aquazumba beweeg je op Latijns-Amerikaans geïnspireerde muziek, terwijl het water ervoor zorgt dat je je gewrichten niet al te veel belast. Tegelijkertijd zorgt de weerstand van het water voor een full body workout waarbij je met ritmische bewegingen werkt aan je conditie.

De lessen zijn goed te volgen voor alle niveaus; zowel voor de doorgewinterde danser als voor degene die graag een nieuwe sport wil proberen. Lijkt het je leuk om Aquazumba te volgen? Geef je dan op via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Details

Data: dinsdag 27 februari, 5, 12, 19 en 26 maart, 2, 9, 16 en 23 april
Tijd: 20:45-21:30 uur
Locatie: instructiebad
Voor: iedereen met een On Campus lidmaatschap (je mag ook een 10-rittenkaart of twee keer een maandabonnement kopen om mee te doen)
Max. aantal deelnemers: 20

Inschrijven

Let op: deze activiteit heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt. Wanneer je je nu aanmeld, word je op de reservelijst geplaatst.

Je hebt jouw voornaam niet ingevuld
Je hebt jouw achternaam niet ingevuld
Je hebt jouw e-mailadres niet ingevuld
Je hebt jouw telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht
(Optioneel)

On Campus richt zich op meer dan alleen sport. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van onze organisatie. Je vitaal voelen gaat verder dan het hebben van een gezond lichaam. Je mentale en sociale gezondheid zijn net zo belangrijk. En heb je wel eens gelet op je omgeving? Ook die speelt een rol bij jouw algemene vitaliteit.

 We investeren het hele seizoen door in jouw gezondheid en vitaliteit. Aan ons aanbod zijn activiteiten toegevoegd die jou helpen om de vitaalste versie van jezelf te zijn. Lees hier meer over alle activiteiten rondom vitaliteit.