Ontdek de wereld van Bachata

Ga helemaal op in de Dominicaanse cultuur

Ontdek de wereld van Bachata

Goed nieuws voor alle dansliefhebbers: binnenkort starten we met een reeks Bachatalessen. Zorg ervoor dat je je heupen wat stretcht en je lachspieren voorbereidt, want de aanstekelijke ritmes, sierlijke bewegingen en een vleugje Latijnse passie bezorgen je gegarandeerd een glimlach op je gezicht. 

Nog nooit van Bachata gehoord? Geen zorgen! Of je nu een doorgewinterde danser bent of twee linkervoeten hebt, deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Van de basisstappen tot de meer complexe bewegingen, aan het einde van de reeks heb je Bachata onder de knie en stap je vol zelfvertrouwen de dansvloer op tijdens het eerstvolgende feest. De laatste avond van de reeks is een social dansavond, waarbij je de gehele avond kunt oefenen met je partner. 

Specificaties

Data: dinsdag 5, 12, 19, 26 september en 3, 10 en 17 oktober
Tijd: 20:30-21:30 uur
Locatie: zaal 7
Voor: iedereen met een On Campus lidmaatschap (je mag ook een 10-rittenkaart of twee keer een maandabonnement kopen om mee te doen)
Aantal deelnemers: 24
Aanmelden: geef je op via het inschrijfformulier

Goed om te weten: bachata is een reeks waarbij je iedere keer een stukje beter wordt en voortborduurt op wat je de vorige les hebt geleerd. Het is dus het beste als je er iedere les bij kunt zijn. 

Inschrijven

Wil je deelnemen aan Bachata? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier want VOL=VOL.

Je hebt jouw voornaam niet ingevuld
Je hebt jouw achternaam niet ingevuld
Je hebt jouw e-mailadres niet ingevuld
Je hebt jouw telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht
(Optioneel)

On Campus richt zich op meer dan alleen sport. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van onze organisatie. Je vitaal voelen gaat verder dan het hebben van een gezond lichaam. Je mentale en sociale gezondheid zijn net zo belangrijk. En heb je wel eens gelet op je omgeving? Ook die speelt een rol bij jouw algemene vitaliteit.

Waar we afgelopen seizoen drie vitaliteitsmaanden organiseerden, ieder met een eigen thema, investeren we dit seizoen het hele jaar door in jouw gezondheid en vitaliteit. Aan ons aanbod zijn activiteiten toegevoegd die jou helpen om de vitaalste versie van jezelf te zijn.