Ontdek de kracht van Calisthenics

Train met je eigen lichaamsgewicht

Ontdek de kracht van Calisthenics

Wil jij je fysieke kracht naar een hoger niveau tillen? Dan is onze 6 weekse lessenreeks Calisthenics misschien iets voor jou!

Deze activiteit heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt. Wanneer je je nu aanmeld, word je op de reservelijst geplaatst!

Calisthenics is een verzamelnaam voor allerlei oefeningen waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt. Tijdens de reeks train je op je eigen niveau en doe je bewegingen waarmee je je kracht, coördinatie, mobiliteit en uithoudingsvermogen verbetert. Denk daarbij aan push ups, pull ups en planken. Voor de oefeningen heb je nauwelijks materiaal nodig, je gebruikt je eigen lijf als trainingsapparaat. Deze sport kun je bijna overal beoefenen en de mogelijkheden zijn eindeloos. Meedoen? Geef je op via onderstaand inschrijfformulier.

Details

Data: Dinsdag 9, 16, 23, 30 januari en 6 en 13 februari
Tijd: 20:30-21:30 uur
Locatie: CrossCamp
Aantal deelnemers: maximaal 20
Voor: iedereen met een On Campus lidmaatschap (je mag ook een 10-rittenkaart aanschaffen om mee te doen)
Inschrijven:
 via het inschrijfformulier

Goed om te weten: Calisthenics is een reeks waarbij je iedere keer een stukje beter wordt en voortborduurt op wat je de vorige les hebt geleerd. Het is dus het beste als je er iedere les bij kunt zijn. 

Inschrijven

Deze activiteit heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt. Wanneer je je nu aanmeld, word je op de reservelijst geplaatst!

Je hebt jouw voornaam niet ingevuld
Je hebt jouw achternaam niet ingevuld
Je hebt jouw e-mailadres niet ingevuld
Je hebt jouw telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht
(Optioneel)

On Campus richt zich op meer dan alleen sport. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van onze organisatie. Je vitaal voelen gaat verder dan het hebben van een gezond lichaam. Je mentale en sociale gezondheid zijn net zo belangrijk. En heb je wel eens gelet op je omgeving? Ook die speelt een rol bij jouw algemene vitaliteit.

We investeren we het hele seizoen door in jouw gezondheid en vitaliteit. Aan ons aanbod zijn activiteiten toegevoegd die jou helpen om de vitaalste versie van jezelf te zijn.