On Campus feestweek: alle activiteiten op een rij

On Campus feestweek: alle activiteiten op een rij

In mei bestaat On Campus 10 jaar! Om deze bijzondere mijlpaal te vieren organiseren we vanaf dinsdag 21 mei speciale activiteiten voor al onze leden.

Trip down memory lane

In de afgelopen jaren hebben veel verschillende instructeurs lessen gegeven en daarmee ook een band opgebouwd met de leden. Speciaal voor het jubileum komen een aantal van deze instructeurs terug naar On Campus om nog één keertje hun favoriete les te verzorgen. Denk aan een Aquarobicsles van Ingemar, borstcrawltraining met Lambert, blacklight volleybal met Gerwin of een Murph met Matthan.

Unieke activiteiten

Niet alleen oud-instructeurs verzorgen deze week de activiteiten. Ook onze huidige medewerkers zetten zich in om de feestelijke week extra speciaal te maken. Zo kun je met servicemedewerker Hans een kijkje achter de schermen nemen, kun je vrij komen klimmen of je klimfeestje vieren en wordt de zumba die week veranderd in blacklight zumba.

Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten. Heb je een leuke activiteit gevonden? Ga naar het rooster om je aan te melden.

Birthday Party Invitation Facebook Post.png