Focus op vitaliteit


De aandacht voor gezond leven en vitaliteit is groter dan ooit. Wij geloven dat een fit lichaam de basis is voor een sociaal en gelukkig bestaan. Vanuit die gedachte investeren we in jouw gezondheid en vitaliteit.

 

Focus op vitaliteit

Door regelmatig te sporten en bewegen, word je fitter en krijg je meer energie. Je vitaal voelen betekent niet alleen dat je fysiek goed in je vel zit. Je ervaart dan ook rust in je hoofd en je geniet van sociale contacten. Bij On Campus kun je sporten en bewegen op een manier die bij jou past. In een fijne omgeving en met begeleiding op maat. Zo haal je het beste uit jouw training, werk je aan je gezondheid en blijf je vitaal.

Vitaliteitsmaanden

In het seizoen 2022/2023 richt On Campus zich op meer dan alleen sport. Wat kun je verwachten? Om te beginnen drie thema maanden:

Gedurende deze maand organiseren we activiteiten, een gave cursus, nodigen we gastsprekers uit of dagen wij je uit om deel te nemen aan uitdagende challenges. Uiteraard zullen we tussen deze maanden door ook veel aandacht besteden aan dit onderwerp. Het doel: dat jij de vitaalste versie van jezelf wordt.

Thuisgevoel

Bewegen is niet altijd vanzelfsprekend. Soms is het zelfs een barrière om te werken aan je vitaliteit. Bij ons maakt je niveau, achtergrond en voorkomen niet uit. Net als thuis.

Begeleiding op maat

Onze medewerkers helpen je bij het boeken van vooruitgang. Stapje voor stapje, maar soms ook met grote sprongen tegelijk. Zij denken en leven met je mee en dagen je uit.

Wat_beweegt_Jeroen.png

Werken bij On Campus

Nergens anders vind je zoveel sporten onder één dak. Bij On Campus kunnen jong en oud plezierig sporten en bewegen - individueel, met elkaar of onder begeleiding. Dit kan niet zonder enthousiaste en betrokken medewerkers. Bekijk onze vacatures

Nieuwsbrief

Drie keer per jaar sturen we een digitale nieuwsbrief naar onze leden met informatie over activiteiten, roosters en actuele ontwikkelingen. Ook op de hoogte blijven van het nieuws van On Campus? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Huisregels

Omdat onze sportaccommodatie intensief gebruikt wordt en wij het belangrijk vinden dat al onze gasten optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare faciliteiten, hebben wij een aantal huisregels opgesteld.