Focus op vitaliteit

De aandacht voor gezond leven en vitaliteit is groter dan ooit. Wij geloven dat een fit lichaam de basis is voor een sociaal en gelukkig bestaan. Vanuit die gedachte investeren we in jouw gezondheid en vitaliteit. Dit seizoen doen we dit door verschillende unieke activiteiten aan te bieden.

 

Focus op vitaliteit

Door regelmatig te sporten en bewegen, word je fitter en krijg je meer energie. Je vitaal voelen betekent niet alleen dat je fysiek goed in je vel zit. Je ervaart dan ook rust in je hoofd en je geniet van sociale contacten. Bij On Campus kun je sporten en bewegen op een manier die bij jou past. Bewegen is niet altijd vanzelfsprekend. Soms is het zelfs een barrière om te werken aan je vitaliteit. Bij ons maakt je niveau, achtergrond en voorkomen niet uit. Net als thuis. Wij zorgen voor een fijne omgeving en begeleiding op maat. Zo haal je het beste uit jouw training, werk je aan je gezondheid en blijf je vitaal.

In het seizoen 2023/2024 richt On Campus zich op meer dan alleen sport. Nieuwe activiteiten zorgen ervoor dat jij de vitaalste versie van jezelf wordt. Wat kun je verwachten?

Periodieke activiteiten

Aan ons aanbod zijn activiteiten toegevoegd die het gehele jaar door terugkomen. Zo kun je om de week op de donderdagavond helemaal tot rust komen tijdens een klankschalenreis. De klankschalen kunnen helpen om je geest te kalmeren en spanning los te laten. Alle informatie over deze activiteit vind je hier.

Vitaliteitsreeksen

Zou jij wel eens een nieuwe sport willen proberen? Dat kan! We bieden verschillende unieke activiteiten aan die je gedurende een aantal weken kunt volgen. Momenteel zijn de reeksen Waterpolo en Krav Maga in volle gang. Benieuwd naar alle reeksen die het komende jaar op de planning staan? Houd de website of onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven.

2e maandag van de maand

Iedere tweede maandag van de maand kun je bij ons terecht voor een gave cursus, een interessante lezing van een gastspreker of een uitdagende challenge. De eerstvolgende activiteit vindt plaats op maandag 8 januari; een pubquiz waar je met je zelf samengestelde team aan deelt kunt nemen. Of je nu alles weet van muziek, sport of geschiedenis, alle onderwerpen komen aan bod. Maak een team van minimaal 2 tot maximaal 5 deelnemers en geef je snel op via het inschrijfformulier.

Binnenkort lees je meer over de andere activiteiten die op het programma staan.

Werken bij On Campus

Nergens anders vind je zoveel sporten onder één dak. Bij On Campus kunnen jong en oud plezierig sporten en bewegen - individueel, met elkaar of onder begeleiding. Dit kan niet zonder enthousiaste en betrokken medewerkers. Bekijk onze vacatures

Nieuwsbrief

Drie keer per jaar sturen we een digitale nieuwsbrief naar onze leden met informatie over activiteiten, roosters en actuele ontwikkelingen. Ook op de hoogte blijven van het nieuws van On Campus? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Huisregels

Omdat onze sportaccommodatie intensief gebruikt wordt en wij het belangrijk vinden dat al onze gasten optimaal gebruik kunnen maken van de beschikbare faciliteiten, hebben wij een aantal huisregels opgesteld.