Omgeving

In een fijne omgeving

Je omgeving heeft grote invoed op je vitaliteit. Hoe kun je deze zo goed mogelijk inrichten? 

In een fijne omgeving

Omgeving

Het laatste element van vitaliteit is omgeving. Onderzoek heeft uitgewezen dat het wel degelijk uitmaakt in wat voor omgeving jij je begeeft. Iemand die is opgegroeid in een stabiel gezin, van jongs af aan gestimuleerd wordt om te sporten en de mogelijkheid krijgt een opleiding te volgen heeft meer kans op een vitaal leven dan iemand die dit niet kent. Op latere leeftijd is een fijne omgeving wel iets wat je voor jezelf kunt creëren. Wij willen hier als On Campus graag een bijdrage aan leveren. Dit begint bij ons eigen complex. Door alle faciliteiten zo goed mogelijk in te richten willen wij de ervaring van onze bezoekers zo prettig mogelijk maken. Daarnaast zien wij het als een stuk bewustwording: hoe kun jij je omgeving vitaler maken? 

Thuisgevoel

Bewegen is niet altijd vanzelfsprekend. Soms is het zelfs een barrière om te werken aan je vitaliteit. Bij ons maakt je niveau, achtergrond en voorkomen niet uit. Net als thuis.

Begeleiding op maat

Onze medewerkers helpen je bij het boeken van vooruitgang. Stapje voor stapje, maar soms ook met grote sprongen tegelijk. Zij denken en leven met je mee en dagen je uit.