Nieuw: kom tot rust tijdens de klankschalenreis

Ervaar volledige ontspanning

Nieuw: kom tot rust tijdens de klankschalenreis

Tegenwoordig ervaren wij als mens veel prikkels die ons brein moet verwerken. Even helemaal niets moeten, niks doen en zorgen loslaten is voor velen een ultiem geluksmoment. Daarom organiseren we bij On Campus klankschalensessies zodat jij als lid helemaal tot rust kunt komen.

Of je nu een stressvolle week achter de rug hebt of gewoon nieuwsgierig bent naar iets nieuws: een klankschalensessie is voor iedereen bedoeld. Liggend op een matje in de zaal dompel je jezelf onder in een oase van rust en ontspanning. Klankschalen kunnen helpen om je geest te kalmeren en spanning los te laten. Het wordt ook wel gezien als een ware massage voor je ziel.

Specificaties

Data: om de twee weken op donderdagavond 
Tijd: 20:00-21:00 uur
Locatie: zaal Z0.02/03
Voor: iedereen met een On Campus lidmaatschap (jaarabonnement, maandabonnement, 10-rittenkaart of los kaartje)
Aantal deelnemers: 20
Aanmelden: via het rooster

Ben je in het bezit van een warmwaterabonnement en wil je graag deelnemen? Je kunt je aanmelden bij de receptie of door een mailtje te sturen naar receptie@on-campus.nl.

On Campus richt zich op meer dan alleen sport. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van onze organisatie. Je vitaal voelen gaat verder dan het hebben van een gezond lichaam. Je mentale en sociale gezondheid zijn net zo belangrijk. En heb je wel eens gelet op je omgeving? Ook die speelt een rol bij jouw algemene vitaliteit.

Waar we afgelopen seizoen drie vitaliteitsmaanden organiseerden, ieder met een eigen thema, investeren we dit seizoen het hele jaar door in jouw gezondheid en vitaliteit. Aan ons aanbod zijn activiteiten toegevoegd die jou helpen om de vitaalste versie van jezelf te zijn. Lees hier meer over alle activiteiten rondom vitaliteit.