Boost je leefstijl na de feestdagen

Start het jaar goed met de juiste leefstijlcoaching

Boost je leefstijl na de feestdagen

Nu het nieuwe jaar eraan komt heb je waarschijnlijk wel een aantal goede voornemens voor jezelf. Misschien wil je je fysieke of mentale gezondheid verbeteren en ben je vastberaden om hier komend jaar mee aan de slag te gaan. Om ervoor te zorgen dat jij al je doelen behaald kun je bij ons terecht voor de juiste coaching. 

Hadassa Rotteveel is leefstijlcoach en geeft je graag de juiste handvaten om 2024 goed te starten en om jou lekkerder in je vel te laten zitten. Of je nu de balans tussen werk en privé wil verbeteren of wil werken aan je fysieke gezondheid: alles is mogelijk.

Boost je leefstijl is een programma van acht weken waarbij de focus ligt op goed voor jezelf zorgen. Met Hadassa neem je kleine stapjes die jou helpen om je fitter en energieker te voelen. Dit alles op een positieve manier zonder dat je het gevoel krijgt dat je niets meer mag of van alles moet.

De reeks ziet er als volgt uit:

Week 1: intake

Ter voorbereiding op het intakegesprek vul je een vragenlijst in. Die antwoorden gebruik je tijdens de intake om jouw ‘stip aan de horizon’ te bepalen. Samen met Hadassa ga je aan de slag om haalbare doelen te stellen waar je in de komende weken aan kunt werken. Na dit gesprek doe je een uitgebreide Inbody lichaamsmeting zodat je je startpunt weet. Ook kies je tijdens de intake zelf hoe je de coaching wil invullen. Misschien vind jij het wel heel fijn om tijdens een wandeltocht te praten over jouw voortgang en doelen. 

Week 3 + week 5: tussentijdse coaching

Tijdens de twee tussentijdse gesprekken ga je uitgebreid in gesprek over de voortgang. Wat gaat er al goed en waar liggen nog kansen? Hadassa zet samen met jou de puntjes op de i om jouw doel te bereiken. Je hoeft het immers niet allemaal alleen te doen.

Week 7: outtake

De outtake bestaat uit een 1-op-1 gesprek met Hadassa. Tijdens dit gesprek kijk je samen terug, maar vooral vooruit. Jouw eigen doelen staan daarbij centraal. Door de gesprekken en groepssessies zijn we stap voor stap dichter bij jouw gewenste resultaat gekomen. Of dat nu een paar kilo minder is, je fitter en energieker voelen, meer zelfvertrouwen en liefde voor jezelf of inzicht in jouw (ongezonde) patronen. Wat ging al goed? Waar wil je extra aandacht voor? Na dit gesprek heb je voldoende informatie gekregen om goed voor jezelf te blijven zorgen. Je sluit de reeks af met een uitgebreide Inbody lichaamsmeting zodat je inzicht krijgt in wat de afgelopen weken jou hebben opgeleverd.

Specificaties

Data:
Woensdag 17 januari (intake)
Woensdag 31 januari (tussentijdse coaching)
Woensdag 14 februari (tussentijdse coaching)
Woensdag 28 februari (outtake)

Tijden: Op het inschrijfformulier kun je een voorkeurstijd doorgeven waar we rekening mee houden. Wanneer je je hebt aanmeld voor een reeks krijg je een bevestigingsmail met daarin het tijdsblok waarop je de gesprekken hebt.

Locatie: S0.48
Voor: Zowel leden van On Campus als niet-leden kunnen deelnemen aan de reeksen. Als lid van On Campus krijg je korting.
Aantal deelnemers:
Aanmelden: Via het inschrijfformulier
Kosten:

  • Deelnemers met On Campus abonnement: 90 euro
  • Deelnemers zonder On Campus abonnement: 125 euro 

Inschrijven

Wil je deelnemen aan het programma Boost je leefstijl? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier want VOL=VOL.

Je hebt jouw voornaam niet ingevuld
Je hebt jouw achternaam niet ingevuld
Je hebt jouw e-mailadres niet ingevuld
Je hebt jouw telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
(Optioneel)

On Campus richt zich op meer dan alleen sport. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van onze organisatie. Je vitaal voelen gaat verder dan het hebben van een gezond lichaam. Je mentale en sociale gezondheid zijn net zo belangrijk. En heb je wel eens gelet op je omgeving? Ook die speelt een rol bij jouw algemene vitaliteit.

Waar we afgelopen seizoen drie vitaliteitsmaanden organiseerden, ieder met een eigen thema, investeren we dit seizoen het hele jaar door in jouw gezondheid en vitaliteit. Aan ons aanbod zijn activiteiten toegevoegd die jou helpen om de vitaalste versie van jezelf te zijn. Lees hier meer over alle activiteiten rondom vitaliteit.