Fysiek

Lekker in je lijf

Wij zeggen al jaren dat het hebben van een fit lichaam de basis is voor een gezond en gelukkig leven. Lekker in je lijf zitten is niet alleen belangrijk voor je fysieke gezondheid. Het draagt ook bij aan de mentale gesteldheid van de mens.

Lekker in je lijf

Fysieke gezondheid

Het eerste element van vitaliteit betreft de fysieke. Deze is vertaald naar ‘lekker in je lijf’. Je goed voelen in je lichaam betekent hierin niet dat er een bepaald lichaamsbeeld nagestreefd moet worden. Het gaat erom dat je in je dagelijks leven comfortabel bent, dat je ongehinderd de dingen kunt ondernemen waar jij gelukkig van wordt. Beweging is daarbij essentieel, ieder op zijn eigen niveau. De één zwemt rustig in het warme water van het therapiebad, de ander verlaat volledig uitgeput de CrossCamp-box. On Campus is een plek voor iedereen die vooruit wil. Dat is waar wij altijd al voor hebben gestaan en dat gaat nooit veranderen. 

Bewegen is niet altijd vanzelfsprekend. Soms is het zelfs een barrière om te werken aan je vitaliteit. Bij ons maakt je niveau, achtergrond en voorkomen niet uit. Net als thuis.

Begeleiding op maat

Onze medewerkers helpen je bij het boeken van vooruitgang. Stapje voor stapje, maar soms ook met grote sprongen tegelijk. Zij denken en leven met je mee en dagen je uit.