22 mei geen vrij warmwaterzwemmen

Er vindt een belangrijke veiligheidsoefening plaats

22 mei geen vrij warmwaterzwemmen

Er vindt aanstaande zondag een belangrijke veiligheidsoefening plaats in het therapiebad. Het vrij warmwaterzwemmen komt daarom te vervallen.

Zwem je vaak op zondag in het therapiebad? Dan is het je vast opgevallen dat je aanstaande zondag geen reservering kon maken. De reden hiervoor is de geplande ontruiming die plaats gaat vinden.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij On Campus hoog in het vaandel. Zo zijn wij al jaren aangesloten bij het keurmerk Veilig en Schoon. Onze medewerkers volgen daarnaast meerdere keren per jaar een BHV, EHBO en lifeguard cursus. Een werkplek oefening is de meest realistische manier om je geleerde skills in praktijk te brengen. 

Waarom in het therapiebad?

Het therapiebad kent een zeer diverse doelgroep. Dit brengt de nodige riscio's met zich mee. Wat als er bijvoorbeeld brand uitbreekt? Hoe ziet een ontruiming er dan uit? Met wat voor gedrag krijg je te maken als iemand autistisch is of zeer slecht ter been? Om onze personeelsgroep zo goed mogelijk op een dergelijk scenario voor te bereiden, is het belangrijk dit te oefenen. Dit moment vindt zondag plaats.

Wij hopen te kunnen rekenen op je begrip.