Activeer je pas

Krijg toegang tot je activiteit

Activeer je pas

Kom je voor het eerst na opening sporten? Dan is het belangrijk dat je van tevoren langs de receptie gaat om je On Campus sportpas te activeren.
Vanwege het nieuwe systeem dienen alle On Campus passen opnieuw geactiveerd te worden. Dit kost slechts een paar minuten van je tijd.

Activeer je pas

Het is je vast niet ontgaan dat de On Campus website die je nu bezoekt een nieuw jasje heeft gekregen. Dat is niet de enige verandering die heeft plaatsgevonden. Wij hebben een geheel nieuw systeem. Wat houdt dit voor jou in?

Wat verwachten wij van jou?

Als lid van On Campus zijn er drie belangrijke stappen die moet volgen om weer bij ons te kunnen sporten.

  1. Maak een account aan op de nieuwe website.

Vanaf het moment dat wij open gaan moeten lessen die op locatie plaatsvinden gereserveerd worden via de website. Om te kunnen reserveren heb je een account nodig. Ben je op 1 januari 2022 in het bezit van een actief lidmaatschap (abonnement of badenkaart) bij On Campus? Doorloop dan de volgende stappen om je te reserveren:

  1. Ga naar: www.on-campus.nl/inloggen
  2. Klik op ‘wachtwoord vergeten’
  3. Vul het e-mailadres in dat bekend is bij On Campus (dit is belangrijk omdat je lidmaatschap hieraan is gekoppeld)
  4. Je ontvangt een e-mail: klik op de link in de mail en kies je wachtwoord
  5. Login met je e-mailadres en nieuwe wachtwoord

In je mijn-omgeving zie je bij 'mijn actieve producten' het abonnement of de rittenkaart staan waar je over beschikt.

Was je op 1 januari 2022 niet meer in het bezit van een geldig abonnement of rittenkaart? Dan kun je via de 'normale' manier een account aanmaken - dus niet via wachtwoord vergeten.

Heb je wel een actief product maar krijg je een foutmelding? Dan kan het zijn dat er een verkeerd mailadres bij ons bekend is. Neem in dit geval contact op met onze receptie.

  1. Reserveer een plek voor de gewenste activiteit via het rooster
  2. Ga voordat je gaat sporten langs de On Campus receptie om je On Campus sportpas te laten activeren

Omdat wij over zijn gegaan naar een ander systeem moet je pas gekoppeld worden aan je nieuw aangemaakte account. Dit neemt slecht een paar minuten van je tijd in beslag.

Heb je vragen rondom bovenstaand? Grote kans dat deze worden beantwoord in onze veelgestelde vragenlijst. Kom je er niet uit? Dan schieten wij graag te hulp. Neem contact met ons op via e-mail of telefonisch.