Ernstig parkeerhinder verwacht

Kom 11 november met het ov, de fiets of lopend

Ernstig parkeerhinder verwacht

Breng je op 11 november een bezoek aan On Campus? Houd dan rekening met ernstig parkeerhinder. Kom indien mogelijk met het openbaar vervoer, lopend of op de fiets. 

Vrijdag 11 november is de Windesheim opendag. Gezien de aanmeldingen verwachten wij grote drukte en daarmee ernstige parkeerhinder. Ben je in de gelegenheid om anders te komen dan met de auto? Dan raden wij sterk aan om dit te doen. 

Toch met de auto?

De opendag begint om 13.00 uur. Kom je wel met de auto? Er zijn verkeersregelaars ingezet om alles in goede banen te leiden. Geef bij hen aan dat je voor On Campus komt. Je kunt dan doorrijden naar de invalide parkeerplaats. Wij kunnen echter niet garanderen dat hier plek is.

Parkeer bij de Bierton

Een ander alternatief om te parkeren is bij de Bierton. Dit is op een loopafstand van ongeveer 10 minuten van onze accommodatie. Parkeren is hier kosteloos.

Vertrek op tijd

Wij kunnen niet goed inschatten hoe druk het exact wordt. Wij raden sterk aan om op tijd van huis te vertrekken. Wanneer er gezocht dient te worden naar een alternatieve parkeerplaats dan is hier tijd voor.

Samengevat

- Kom indien mogelijk met het ov, lopend of fietsend
- Toch met de auto? Geef aan dat je voor On Campus komt
- Geen plek? Rijd dan naar de Bierton
- Vertrek op tijd van huis