Gezocht: leden voor fitness shoot

Word jij ons nieuwe fotomodel?

Gezocht: leden voor fitness shoot

Wij zijn op zoek naar On Campus fitnessleden die het gaaf vinden om model te staan tijdens een professionele fitness shoot. De foto’s worden gebruikt voor onze mediaplatforms.

Lijkt het jou gaaf om een keer model te staan bij een fitness shoot? Je gaat samen met een professionele fotograaf en andere fitnessleden aan de slag om de perfecte foto te maken. Goed om te weten: lengte, leeftijd, gewicht, spiergrote etc. maakt hierbij niks uit.

Invulling van deze middag

Als je deelneemt word je om 13.00 uur verwacht op locatie. Samen met On Campus collega’s worden de eerste outfits uitgezocht. Je kleed je om en staat 13.30 uur klaar om te starten met fotograferen. Het attribuut waar foto’s van je worden gemaakt kan verschillen van een krachtapparaat tot loopband.

Rond half 4 zijn we klaar met shooten.

Wie zoeken wij?

  • Je vindt het leuk om voor de camera te staan. Hierbij is ervaring niet vereist.
  • Je bent beschikbaar op woensdagmiddag 4 mei.
  • Je bent lid bij On Campus.
  • Je beschikt over diverse fitnessoutfits die je mee kunt nemen deze dag. Deze outfits betreffen geen opvallende merken. Naveltruitjes en stringers zijn niet toegestaan.

Goed om te weten

  • Wij kiezen na alle aanmeldingen vier of vijf geschikte kandidaten 
  • In ruil voor je inzet ontvang je een 10 rittenkaart zwemmen (deze is een jaar geldig)
  • Bij deelname geef je toestemming dat de geschoten foto’s gebruikt mogen worden voor alle online On Campus platforms én offline promotie. Denk hierbij aan social media, de website, posters, flyers etc.
  • De foto’s ontvang je zelf ook na afloop. Deze mag je gebruiken voor je eigen sociale media.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan de shoot? Meld je dan aan via info@on-campus.nl. Doe dit voor vrijdag 22 april 2022. Rond maandag 25 april maken wij bekend wie uiteindelijk voor de shoot worden uitgenodigd.

Wij willen graag het volgende van je weten:

Voornaam:
Achternaam:
Geboortedatum:
E-mailadres:
06-nummer:
Stuur ook (minimaal) twee foto's van jezelf mee. Een full body foto (met sportkleding aan) en een close up foto. Je gezicht is daarbij goed zichtbaar.