Nieuw! Verkopen via kiosk

Verleng eenvoudig je abonnement of koop een los ticket

Nieuw! Verkopen via kiosk

Toe aan een nieuw abonnement of wil je op een makkelijke manier een los ticket aanschaffen op locatie? Gebruik dan onze kiosk! Binnen een paar klikken is de aanschaf voltooid.

De kiosk is gelokaliseerd op de begane grond in gebouw Z, direct links als je binnenkomt. Bij deze zuil kun je eenvoudig binnen een paar klikken een je abonnement of rittenkaart verlengen en op je pas zetten of een los ticket aanschaffen.

Gebruik

Via de kiosk kun je eenvoudig je een abonnement of rittenkaart verlengen en losse tickets aanschaffen. Heb je nog geen On Campus account? Schaf dan het gewenste product aan via de website.

Het gebruik van de kiosk werkt als volgt:

  1. Selecteer het product naar keuze
  2. Scan de pas (wordt ook zo aangegeven op het scherm) of selecteer de activiteit waar je voor wil reserveren (als er een los ticket wordt gekocht)
  3. Door naar winkelwagen
  4. Afrekenen

Goed om te weten

  • Losse tickets: deze worden nu verplicht gekoppeld aan een activiteit. Het is ook mogelijk om anoniem een los kaartje te kopen. Wanneer je ervoor kiest een los ticket te kopen dien je direct het gewenste moment van sporten te reserveren.
  • Anonieme tickets zijn niet meer te annuleren. Let op: wanneer iemand anoniem een los ticket koopt dan is de activiteit die de bezoeker boekt niet meer te annuleren. Als je via de mijn On Campus omgeving een los ticket koopt dan kan het wel geannuleerd worden.
  • Er kan enkel met pin betaald worden.

Foto nieuwsbericht tekst 2.jpg