Nieuwe les - sparren

Breng je kickboks technieken in praktijk

Nieuwe les - sparren

Doe je graag mee met onze kickbokslessen? Vanaf 9 mei introduceren wij een nieuw type les. Hierbij ligt de focus op sparren: probeer 1-tegen-1 je geleerde kickbokstechnieken uit. Iedere maandagavond om 20.30 uur.

Heb jij al enig ervaring met kickboksen? Of lijkt het jou gaaf om hiermee te beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze reguliere kickbokslessen blijven zoals ze zijn. Er wordt daarnaast een extra les toegevoegd. Hierbij wordt voornamelijk gespard: 1-tegen-1 worden je geleerde kickboksskills toegepast.

Voor wie?

De les is voor alle niveaus toegankelijk. Er wordt tijdens de les gekeken wat een geschikte partner voor je is. Daarnaast staat veiligheid voorop. Dat wil zeggen dat er niet over grenzen wordt heen gegaan.

Sparren is geen wedstrijd

Sparren is bedoeld om te leren. Het gaat dus op een vriendschappelijke wijze. Dat wil niet zeggen dat het er niet fanatiek aan toe gaat. Sparren is de best manier om je geleerde technieken in de praktijk te brengen. Je verbetert en ontwikkelt je boksstijl, je kunt leren van de ander en daagt jezelf uit. Dit zijn een aantal mooie voordelen van sparsessies.

Specificaties

Wanneer: maandagavond
Tijd: 20.30 tot 21.30 uur
Locatie: Z0.02/0.03
Voor: leden met een fitnesslidmaatschap (of los ticket fitness)
Max. aantal deelnemers: 24