Oktober = beweegmaand

Meer bewegen was nog nooit zo makkelijk

Oktober = beweegmaand

Het doel deze maand is niet om meer te sporten, maar om meer te bewegen. Doe mee met onze stappenchallenge en neem deel aan onze Wandel & Puzzeltocht.

Het woord vitaliteit heb je vast wel eens gehoord. Je vitaal voelen gaat verder dan het hebben van een gezond lichaam. Je mentale en sociale gezondheid zijn net zo belangrijk. En heb je wel eens gelet op je omgeving? Ook dit heeft invloed op je vitaliteit.

In het seizoen 2022/2023 richt On Campus zich op meer dan alleen sport. Wat kun je verwachten? Om te beginnen drie thema maanden:

  • Oktober = bewegen
  • Januari = mentale gezondheid
  • Mei = voeding

Gedurende deze maand organiseren we activiteiten, een gave cursus, nodigen we gastsprekers uit of dagen wij je uit om deel te nemen aan uitdagende challenges. Uiteraard zullen we tussen deze maanden door ook veel aandacht besteden aan dit onderwerp. Het doel: dat jij de vitaalste versie van jezelf wordt.

Meer bewegen

Ik hoor je denken, bij On Campus draait toch alles al om bewegen? Die gedachten snappen wij maar al te goed. Maar het gaat deze maand niet om sport, maar net om dat stapje extra. Die 10.000 stappen halen, met de fiets naar je werk in plaats van met de auto of een mooie avondwandeling maken. Tegenwoordig zit men te veel stil. Dit vinden wij zonde, want bewegen is goed voor lichaam en geest.

Staptober: doe mee met de 10.000 stappen challenge

Inderdaad, niet stoptober, maar staptober. Hoeveel stappen zet jij per dag? Wij dagen je uit om met ons mee te doen: elke dag de 10.000 stappen halen. Daag jezelf uit. Doe je mee? Gaaf! Laat het ons weten via social media (@OnCampusZwolle via Instagram en Facebook) en deel aan het eind van iedere week jouw score. In onze story vind je ook een handig weekschema waar je dagelijks je stappen in kunt noteren. 

Loop mee met onze prachtige wandel & puzzel route door Zwolle

Om deze maand waarin meer bewegen centraal staat goed te starten, organiseren wij in de week van 3 t/m 9 oktober meerdere wandeltochten. Vanaf On Campus hebben wij een mooie route uitgestippeld. Grote kans dat jij op deze manier die 10.000 stappen makkelijk gaat halen.

Tijdens de wandeltocht wordt je door ons vermaakt met een quiz. Op die manier is de 1,5 uur zo voorbij.

Meedoen? Geef je dan snel op want vol=vol. Goed om te weten: een On Campus lidmaatschap is niet vereist. Wil je dus je zoon/dochter/moeder/vader/vriend/vriendin meenemen, dat kan! Het is wel noodzakelijk om jullie beide op te geven.

Data & tijden:
Maandag 3 oktober van 19.00 tot 20.30 uur
Woensdag 5 oktober van 9.30 tot 11.00 uur 
Vrijdag 7 oktober van 9.30 tot 11.00 uur
Zondag 9 oktober van 10.00 tot 11.30 uur

Inschrijven

Wij willen graag het volgende van je weten:

(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
Dit is een standaard veld. Mocht er maar 1 activiteit van toepassing zijn kun je deze leeglaten.
Dit is een standaard tekstveld. Het kan zijn dat de activiteit waarvoor je je inschrijft wordt aangeboden op meerdere data/tijdstippen. Noteer welke je wenst deel te nemen.

Er is meer

In de overige weken van oktober kun je nog veel meer leuke activiteiten verwachten. Meer informatie hierover volgt binnenkort.