Loop mee in ons business team

Deelnemen aan de Halve Marathon of Vier Engelse Mijl?

Loop mee in ons business team

Op zaterdag 8 juni 2023 is het weer zover: de Zwolse Halve Marathon en 4 Engelse Mijl. Ben je lid bij On Campus? Ren dan mee in ons business team.

Tot onze grote vreugde vindt op zaterdagavond 8 juni de Halve Marathon en de 4 Engelse Mijl weer plaats in Zwolle. Zoals gebruikelijk doet On Campus weer mee! Ben je lid bij On Campus? Dan kun je (kosteloos) meelopen in ons business team. Lees in dit nieuwsbericht wat het precies inhoudt.

Over de Zwolse halve marathon en Vier Engelse mijl

Op zaterdagavond 8 juni 2023 staan er weer zo’n 10.000 lopers aan de start. In het avondzonnetje loop je de door jouw gewenste afstand door de historische binnenstad van Zwolle. Niveau maakt niet uit, van wereldtopper tot recreant, iedereen is van de partij.

Loop mee in het On Campus team

Ben je lid bij On Campus? Dan kun je meelopen in ons businessteam. De voorwaarde hiervan is dat je in het bezit bent van een geldig lidmaatschap, ook op de datum van het evenement (jaarabonnement, maandabonnement of 10-rittenkaart). Tijdens de run loop je in een On Campus shirt. Deze ontvang je op de dag zelf door één van onze medewerkers. Verdere informatie volgt nog.

Inschrijven

Wil jij je inschrijven voor de Halve Marathon of de Vier Engelse Mijl? Schrijf je dan vóór 23 februari in via onderstaand inschrijfformulier.

Goed om te weten 
Ben je verhinderd? Wij werken met annuleringstarieven. 

  • Tot 8 weken van tevoren is een afzegging kosteloos 
  • 8 tot 4 weken van tevoren rekenen wij 50% van de inschrijfkosten (Halve Marathon: €45,38 / 4 Engelse Mijl: €39,33) 
  • Zeg je binnen 4 weken voor aanvang van de marathon af dan rekenen wij 100% van de inschrijfkosten (Halve Marathon: €90,75 / 4 Engelse Mijl: €78,65 euro  

Wanneer je iemand anders kunt vinden die op jouw naam mee wil doen, dan kun je dit aan ons doorgeven via info@on-campus.nl. Belangrijk hierbij is wel dat diegene ook in het bezit is van een geldig On Campus lidmaatschap ten tijde van de Halve Marathon/4EM. 

Let op: het maximaal aantal aanmeldingen voor de Halve Marathon en de 4 Engelse Mijl is bereikt. Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.