Loop mee in ons business team

Deelnemen aan de Halve Marathon of Vier Engelse Mijl?

Loop mee in ons business team

Op zaterdag 10 juni 2023 is het weer zover: de Zwolse Halve Marathon en 4 Engelse Mijl. Ben je lid bij On Campus? Ren dan mee in ons business team.

Tot onze grote vreugde vindt op zaterdagavond 10 juni de Halve Marathon en de 4 Engelse Mijl weer plaats in Zwolle. Zoals gebruikelijk doet On Campus weer mee! Ben je lid bij On Campus? Dan kun je (kosteloos) meelopen in ons business team. Lees in dit nieuwsbericht wat het precies inhoudt.

Let op: de deadline voor de inschrijving is verstreken. Wil je toch meelopen? Dan kom je indien je in het bezit bent van een geldig abonnement op een wachtlijst te staan. Als er iemand besluit niet deel te nemen kun jij meelopen. Wanneer je hier belangstelling voor hebt, kun je mailen naar info@on-campus.nl.

Over de Zwolse halve marathon en Vier Engelse mijl

Op zaterdagavond 10 juni 2023 staan er weer zo’n 10.000 lopers aan de start. In het avondzonnetje loop je de door jouw gewenste afstand door de historische binnenstad van Zwolle. Niveau maakt niet uit, van wereldtopper tot recreant, iedereen is van de partij.

Loop mee in het On Campus team

Ben je lid bij On Campus? Dan kun je meelopen in ons businessteam. De voorwaarde hiervan is dat je in het bezit bent van een geldig lidmaatschap (jaarabonnement, maandabonnement of 10-rittenkaart). Tijdens de run loop je in een On Campus shirt. Deze ontvang je op de dag zelf door één van onze medewerkers. Verdere informatie volgt nog.

Inschrijven

De deadline voor de inschrijving is verstreken. Wil je toch meelopen? Dan kom je indien je in het bezit bent van een geldig abonnement op een wachtlijst te staan. Als er iemand besluit niet deel te nemen kun jij meelopen. Wanneer je hier belangstelling voor hebt, kun je mailen naar info@on-campus.nl.