Reserveren stopt (deels!)

Boeken voor groepslessen blijft verplicht

Reserveren stopt (deels!)

Voor banenzwemmen, vrij warmwaterzwemmen en vrij fitness is reserveren vanaf 7 juni niet meer nodig. Voor alle overige activiteiten wel.


Het coronavirus had voor On Campus en haar bezoekers een grote impact. Eén daarvan was het implementeren van bezoekersregistratie op ieder moment. Waar het voorheen enkel nodig was om je in te schrijven voor groepslessen, werd het voor alle activiteiten verplicht. Dit maakte ook dat activiteiten als banenzwemmen, vrij fitness en vrij warmwaterzwemmen werd verdeeld in uren in plaats van dagdelen. Nu het coronavirus achter ons lijkt, is het tijd om het reserveren onder de loep te nemen.

Voor- en nadelen afgewogen

Het reserveren voor activiteiten kent een groot voordeel. Als klant kun je namelijk precies zijn hoe druk het is. Toch werd er ook hinder ondervonden. Men wil niet nadenken over het moeten reserveren voor vrij inloop activiteiten. Na lang wikken en wegen is de kogel door de kerk. Banenzwemmen, vrij warmwaterzwemmen en vrij fitness wordt weer reserveringsvrij gemaakt. Dit gaat in vanaf dinsdag 7 juni 2022.

Toegang op pas en barcode

Hoe ziet het niet reserveren er in de praktijk uit? Het is eigenlijk heel eenvoudig. De activiteit komt er nu niet meer in te staan per uur, maar zo lang de activiteit strekt. Bijvoorbeeld: banenzwemmen van 7.00 – 9.30 uur, vrij fitness van 7.00 – 13.30 uur etc. Je kunt dan ieder moment in dat blok komen zwemmen. Als je beschikt over het juiste abonnement en tussen dit tijdsblok je pas scant dan zal de poort opengaan. Als je in het bezit bent van een 10 rittenkaart betekent het dat er bij scannen een knip afgaat. Heb je een los ticket? Dan scan je de barcode die je hebt ontvangen via email als toegang.
Bij de fitness scan je de pas of toon je de barcode bij binnenkomst op de daarvoor aangegeven plek op de balie.

Drukte regulatie

Door het wegvallen van reserveren is het niet meer mogelijk om te zien hoe druk het is. Kennis leert dat wij hier zelf ook geen uitspraken over kunnen doen. Als het de ene week op een tijdstip heel druk is, kan het de week erop ineens erg rustig zijn. Wij vragen hiervoor om je begrip.

Reserveren voor overige activiteiten blijft verplicht

Bij onze groepslessen is het aanhouden van een maximale groepsgrote zeer belangrijk. Wij moeten voorkomen dat er teveel mensen in de zaal staan of in het bad liggen. Dit om de veiligheid en de kwaliteit van de lessen te waarborgen. Dit is altijd al het geval geweest.

Heb je vragen of opmerkingen rondom bovenstaand? Wij horen het graag. Neem contact met ons op.