Try Before You Die: Freerunning

Probeer nu deze unieke sport

Try Before You Die: Freerunning

Bij freerunning beweeg je door middel van gymnastische technieken zoals salto’s over obstakels. Lijkt het jou gaaf om kennis te maken met deze uitdagende sport? Dit is je kans! Geen zorgen, je begint bij de basis.

Op dinsdag 7 maart 2022 starten wij met een 8-weekse reeks freerunlessen. In samenwerking met Zero Freerunning geven wij onze leden de kans kennis te maken met deze unieke sport. De ervaren instructeurs zorgen uiteraard voor de juiste begeleiding. Maak je geen zorgen, je begint bij de basis en kan verdere trics aanleren op je eigen tempo. Bij freerunning draait het om de 5 f’s: Fun, Freedom, Fitness, Friendship en Fulfilment. Deze elementen ga je gedurende deze acht weken dan ook zeker ervaren.

Dit is je kans

Geef je snel op (VOL=VOL)

Meedoen? Geef je dan snel op via onderstaand inschrijfformulier (VOL=VOL). Let op: 14 maart is de laatste datum waarop je nog kunt aansluiten. Je wordt iedere dinsdag verwacht (7,14,21, 28 maart en 4,11,18 en 25 april).

Specificaties

Data: 7,14,21, 28 maart en 4,11,18 en 25 april
Tijd: 20.30 - 21.30 uur
Locatie: Zaal 8
Voor: On Campus leden
Inschrijven: via onderstaand inschrijfformulier

Meld je aan

Meedoen met Freerunning? Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier.

(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
(Optioneel)
Mocht je één keer niet kunnen dan kun je dat hieronder in het opmerkingsveld aangeven
(Optioneel)

Over Try Before You die

Tijdens onze Try Before You Die activiteiten bieden wij leden de kans deel te nemen aan unieke sportieve activiteiten. Dit kan een reeks zijn of eenmalig aanbod. De voorwaarde is dat je in het bezit bent van een actief lidmaatschap bij On Campus.

Heb je vragen over Try Before You Die of een suggestie voor de volgende activiteit? Neem dan contact met ons op.