Actuele coronamaatregelen

Actuele coronamaatregelen

Zoals aangekondigd in de laatste persconferentie zijn binnensporten vanaf zondag 19 december 2021 niet meer toegestaan. Het is een grote tegenvaller dat wij onze deuren weer moeten sluiten. We stappen weer over op online lessen.

Fysiotherapie, praktijkonderwijs en diplomazwemmen kunnen wel doorgaan. Naar verwachting duren de maatregelen ten minste tot en met 14 januari 2022. Dit is voor iedereen een grote tegenvaller. Uiteraard proberen wij er het beste van te maken.

Online aanbod

In de avonduren bieden wij onze fitnesslessen voorlopig online aan. Hier kan iedereen met een lidmaatschap of 10-rittenkaart aan deelnemen. Zin om mee te doen? Meld je aan!

Belangrijk voor online deelname

Wij bieden onze online lessen aan via Zoom. Is het de eerste keer dat je dit programma gebruikt? Dan raden wij aan om ruim voor de les even te kijken hoe het allemaal werkt. Heb je Zoom al een langere tijd niet gebruikt? Dan is het mogelijk dat je een update moet uitvoeren (kost ongeveer 2 minuten tijd). Benieuwd hoe Zoom werkt? Op onze social media kanalen (@OnCampusZwolle via Facebook en Instagram) vind je een handleiding.

Hoe gaat het na 14 januari?

On Campus volgt altijd de geldende maatregelen van de Rijksoverheid. Hoe lang deze maatregelen gaan duren, kunnen wij uiteraard niet inschatten. In ieder geval tot vrijdag 14 januari 2022.

Wij doen ons best om het aanbod zoveel mogelijk aan te passen naar de wensen van onze leden. Het kan zijn dat er daarom in de komende tijd wijzigingen plaatsvinden in ons aanbod. Wij raden aan de website en social media kanalen goed in de gaten te houden.

Hopelijk tot snel, online of op locatie!