Zomerrooster

Van 24 juli t/m 3 september

Zomerrooster

Van 24 juli t/m 3 september hebben wij aangepaste openingstijden. Kom je sporten? Check dan eerst het rooster.

De vakantieperiode betekent voor ons vaak dat het rustig wordt in het gebouw. Gedurende zes weken voeren wij daarom een aangepast rooster. Kom je tijdens de zomervakantie sporten bij On Campus? Kijk dan eerst in het rooster wanneer jouw favoriete activiteit plaatsvindt.

Belangrijkste wijzigingen

Veel van de activiteiten blijven in het rooster staan zoals je gewend bent. Maar er zijn ook een aantal wijzigingen. Hieronder zetten wij de belangrijkste voor je op een rij.

Zwemmen

De meeste zwemactiviteiten zijn gedurende het zomerrooster nog steeds terug te vinden in het rooster. Het kan wel zijn dat jouw favoriete activiteit op een ander tijdstip begint.

Tijdens de activiteit ouder & kind zwemmen wordt er gedurende het zomerrooster geen les gegeven. Uiteraard kun je op dit tijdstip wel met je kindje komen vrij zwemmen.

Fitness

In het fitnessrooster zijn een aantal belangrijke wijzigingen. De fitness sluit de gehele week om 13.00 uur. Wij openen van maandag t/m donderdag weer om 16.30 uur. Op vrijdagmiddag/avond zijn wij deze periode volledig gesloten.

De meeste groepslessen worden één keer per week aangeboden in plaats van twee.

Kom je tussen 24 juli en 3 september sporten? Check dan altijd van tevoren het rooster. Dan weet je zeker dat je terecht kunt. Wij wensen je een prachtige, zonnige zomer.