Zomerrooster

Van 18 juli t/m 28 augustus

Zomerrooster

Van 18 juli t/m 28 augustus hebben wij aangepaste openingstijden. Kom je sporten? Check dan eerst het rooster.


De vakantieperiode betekent voor ons vaak dat het rustig wordt in het gebouw. Gedurende zes weken voeren wij daarom een aangepast rooster. Kom je tijdens de zomervakantie sporten bij On Campus? Kijk dan eerst wanneer jouw favoriete activiteit plaatsvindt in het rooster.

Belangrijkste wijzigingen

Veel van de activiteiten blijven in het rooster staan zoals je gewend bent. Maar er zijn ook een aantal wijzigingen. Hieronder zetten wij de belangrijkste voor je op een rij.

Zwemmen

De meeste zwemactiviteiten zijn gedurende het zomerrooster nog steeds terug te vinden in het rooster. Het kan wel zijn dat jouw favoriete groepsles op een ander tijdstip begint.

Tijdens de activiteit ouder & kind zwemmen wordt er gedurende het zomerrooster geen les gegeven. Uiteraard kun je wel met je kindje komen vrij zwemmen.

Fitness

In het fitnessrooster zijn een aantal belangrijke wijzigingen. De fitness sluit op maandag t/m vrijdag om 13.00 uur. Wij openen weer om 16.30 uur. Op vrijdagmiddag/avond zijn wij volledig gesloten.

De meeste groepslessen worden één keer per week aangeboden in plaats van twee.

Klimmen

Het klimmen stopt in de zomer. Ben jij in het bezit van een klimlidmaatschap? Dan kun je in de zomer banenzwemmen en/of vrij fitnessen. Wil je gebruik maken van deze optie? Ga dan voorafgaand aan je bezoek langs de receptie.

Kom je tussen 18 juli en 28 augustus sporten? Check dan altijd van tevoren het rooster. Dan weet je zeker dat je terecht kunt. Wij wensen je een prachtige, zonnige zomer.