Ernstig parkeerhinder verwacht

Kom 10 november met het ov, de fiets of lopend

Ernstig parkeerhinder verwacht

Breng je op vrijdag 10 november een bezoek aan On Campus? Houd dan rekening met ernstig parkeerhinder. Kom indien mogelijk met het openbaar vervoer, lopend of op de fiets. 

Vrijdag 10 november is de Windesheim open dag. Gezien de aanmeldingen verwachten wij grote drukte en daarmee ernstige parkeerhinder. Ben je in de gelegenheid om anders te komen dan met de auto? Dan raden wij sterk aan om dit te doen. 

Toch met de auto?

De open dag begint om 13.00 uur. Kom je wel met de auto? Er zijn verkeersregelaars ingezet om alles in goede banen te leiden. Geef bij hen aan dat je voor On Campus komt. Alleen dan krijg je voorrang met doorrijden. Wij kunnen echter niet garanderen dat er plek is.

Parkeer bij de Grote Voort

Een ander alternatief om te parkeren is bij de Grote Voort. Dit is op een loopafstand van ongeveer 30 minuten van onze accommodatie.

Vertrek op tijd

Wij kunnen niet goed inschatten hoe druk het exact wordt. Wij raden sterk aan om op tijd van huis te vertrekken. Wanneer er gezocht dient te worden naar een alternatieve parkeerplaats dan is hier tijd voor.

Samengevat

- Kom indien mogelijk met het ov, lopend of fietsend
- Toch met de auto? Geef aan dat je voor On Campus komt
- Geen plek? Rijd dan naar de Grote Voort
- Vertrek op tijd van huis

Heb je vragen rondom bovenstaand? Neem dan telefonisch contact op met onze receptie (088) – 469 70 00.