Ernstig parkeerhinder verwacht

Kom 26 januari met het ov, de fiets of lopend

Ernstig parkeerhinder verwacht

Breng je op vrijdag 26 januari een bezoek aan On Campus? Houd dan rekening met ernstig parkeerhinder. Kom indien mogelijk met het openbaar vervoer, lopend of op de fiets. 

Vrijdag 26 januari is de Windesheim open dag. Gezien de aanmeldingen verwachten wij grote drukte en daarmee ernstige parkeerhinder. Ben je in de gelegenheid om anders te komen dan met de auto? Dan raden wij sterk aan om dit te doen. 

Toch met de auto?

De open dag begint om 13.00 uur. Kom je wel met de auto? Er zijn verkeersregelaars ingezet om alles in goede banen te leiden. Geef bij hen aan dat je voor On Campus komt. Alleen dan krijg je voorrang met doorrijden. Wij kunnen echter niet garanderen dat er plek is.

Parkeren bij de IJsselhallen

Kom je toch met de auto en zijn alle parkeerplaatsen vol? Dan verwijzen we je naar de parkeerplaatsen bij de IJsselhallen. Dit is 25 minuten lopen vanaf On Campus.

Vertrek op tijd

Wij kunnen niet goed inschatten hoe druk het exact wordt. Wij raden sterk aan om op tijd van huis te vertrekken. Wanneer er gezocht dient te worden naar een alternatieve parkeerplaats dan is hier tijd voor.

Samengevat

- Kom indien mogelijk met het ov, lopend of fietsend
- Toch met de auto? Geef aan dat je voor On Campus komt
- Geen plek? Rijd dan naar de IJsselhallen
- Vertrek op tijd van huis

Heb je vragen rondom bovenstaand? Neem dan telefonisch contact op met onze receptie (088) – 469 70 00.