Mega Sport & Speel Spektakel

Wil je in de kerstvakantie met je vriendjes lekker een hele dag spelen, springen, klimmen, zwemmen en gamen? Kom dan naar het Mega Sport & Speel Spektakel bij On Campus in Zwolle. Leef je uit op luchtkussens voor groot en klein, neem een duik in het zwembad, klim naar grote hoogtes op de klimmuur (die is 16 meter hoog!) of kom tot rust in de filmruimte.

Mega Sport & Speel Spektakel

Let op: er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar!

Springen en spelen op attracties

Met springkussens, stormbanen, klimtorens, een bungeerun, ballenbak en nog veeeeel meer leuke opblaasattracties, vermaak je je hier de hele dag. Er zijn springkussens en speelattributen voor alle leeftijden. En natuurlijk is er ranja en iets lekkers te eten als je even wil uitrusten tussen al het spelen door.

Balsporten en bouwen

Wil je lekker actief bezig zijn? Dat kan tijdens voetbal of allesbal. In de zalen kun je de hele dag terecht voor veel sportplezier, samen met je vrienden. Ook de bouwstokjes zijn er weer: gebruik je creativiteit om de mooiste kunstwerken in elkaar te zetten.

Lasergamen en arcadium 

Kom je in een van onze zalen lekker uitleven tijdens een potje lasergamen. De zaal is volledig verduisterd, er staan obstakels en met spannende (achtergrond)muziek wordt het een grote beleving! Of kom gamen in ons arcadium; een bunker compleet ingericht met allerlei retro games. Zien we je daar?

Zwembad

Het zwembad wordt elke dag van 13.00 tot 16.00 uur omgetoverd tot zwem-speeltuin voor kinderen met een zwemdiploma. Met matten, ballen, noodles, spelletjes en een loopmat kun je hier drie uur lang vrij zwemmen en spelen, onder toeziend oog van ons gecertificeerd personeel.

Heb je nog geen zwemdiploma? Dan kun je van 10.00 tot 13.00 uur terecht in het zwembad, onder begeleiding van je ouders/verzorgers.

Klimmuur

Met begeleiding van onze kliminstructeurs kun je de 16 meter hoge klimmuur beklimmen! Je krijgt een klimgordel aan en de instructeurs zekeren je aan een touw – zo weet je zeker dat je veilig bent op je weg naar boven! Wil je meedoen met het klimmen, dan heb je schone (sport)schoenen nodig. Vergeet die dus niet mee te nemen.

Praktische informatie

Het Mega Sport & Speel Spektakel is in de kerstvakantie bij On Campus in Zwolle (naast Windesheim). Alle praktische informatie vind je hieronder op een rij.

Voor kinderen van 4 - 14 jaar

Het Mega Sport & Speel Spektakel is geschikt voor kinderen van 4 tot 14 jaar (basisschool). Voor het zwemmen tussen 13.00-16.00 uur is een zwemdiploma vereist.
Tijdens het Mega Sport & Speel Spektakel zijn er toezichthouders aanwezig bij de verschillende activiteiten. Wel is het van belang dat de ouders/verzorger(s) aanwezig blijven.

Wanneer kun je komen spelen? 

Het Mega Sport & Speel Spektakel is in de tweede week van de kerstvakantie.

Dinsdag 2 januari van 10.00 tot 16.00 uur
Woensdag 3 januari van 10.00 tot 16.00 uur
Donderdag 4 januari van 10.00 tot 16.00 uur

Wat kost het?

€10,- per kind per dag (ouders mogen kosteloos mee naar binnen).
Voor ouders/verzorgers is een werkplek gerealiseerd in het Sportcafé waar gratis gebruik kan worden gemaakt van wifi.

Stempelkaart

Bij binnenkomst kun je een stempelkaart aanschaffen ter waarde van 6,50 euro waarmee je kind een zelfgekozen lunch, diverse snacks en drinken kan halen tussen het spelen door. 

Kaart_voorkant.png

Waar is het?

On Campus, Campus 2-6 in Zwolle (naast Windesheim).

On Campus is op de campus van Windesheim in Zwolle. De ingang voor het Mega Sport & Speel Spektakel is in gebouw Z. On Campus is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer. Bekijk hieronder de aanrijroute om te zien hoe je gebouw Z met de auto bereikt.

Afbeelding3.jpg

Goed om te weten

Ouder(s)/verzorger(s) zijn welkom om te werken in het Sportcafé. Wifi, stroom en catering zijn aanwezig.

Tijdens het evenement is er een huisfotograaf aanwezig. De foto's die gemaakt worden hebben verschillende communicatieve doeleinden. Denk hierbij aan onze social media, de website, een nieuwsbrief en overige online publicaties.

Parkeren?

Op parkeerterrein P4 van Windesheim kunnen bezoekers voor het Mega Sport & Speel Spektakel gratis parkeren. Wanneer je vanaf de IJsselallee de Burgemeester van Walsumlaan oprijdt sla je direct rechtsaf. Rijd vervolgens helemaal door tot je het parkeerterrein van On Campus tegenkomt.

Let op: er zijn geen kaarten meer te verkrijgen voor het Mega Sport en Speelspektakel.

Wanneer kan ik voor Mega Sport & Speel Spektakel terecht?