Mega Sport & Speel Spektakel

Wil je in de kerstvakantie met je vriendjes lekker een hele dag spelen, springen, klimmen, zwemmen en rennen? Kom dan naar het Mega Sport & Speel Spektakel bij On Campus in Zwolle. Leef je uit in 14 attracties, speel een potje zaalvoetbal of allesbal, klim naar grote hoogten op de klimmuur (die is 16 meter hoog!) of neem een duik in het zwembad.

Mega Sport & Speel Spektakel

Springen en spelen op 14 attracties

Met springkussens, stormbanen, klimtorens, een bungeerun, een skelterbaan, omhaalarena, ballenbak en nog veeeeel meer leuke opblaasattracties, vermaak je je hier de hele dag. Er zijn springkussens en speelattributen voor alle leeftijden. En natuurlijk is er ranja en iets lekkers te eten als je even wil uitrusten tussen al het spelen door.

Zaalvoetbal en allesbal

Ken je het spel allesbal? Dat is voetbal, volleybal, basketbal, unihockey en trefbal in één spel! Met je team moet je steeds supersnel wisselen tussen elke sport. De spelleider gooit namelijk steeds een andere bal in het veld. Wil je liever met je vrienden een potje zaalvoetballen? Dat kan ook. Er zijn de hele dag twee sportzalen beschikbaar voor de balsporten, met alle materialen die je nodig hebt.

Zwembad

Het zwembad wordt elke dag van 13.00 tot 16.00 uur omgetoverd tot zwem-speeltuin. Met matten, ballen, noodles, spelletjes en een loopmat kun je hier drie uur lang vrij zwemmen en spelen. Dus vergeet je zwemspullen niet mee te nemen! Natuurlijk moet je wel een zwemdiploma hebben om mee te kunnen doen.

Klimmuur

Onder begeleiding van onze kliminstructeurs kun je de 16 meter hoge klimmuur beklimmen! Je krijgt een klimgordel aan en de instructeurs zekeren je aan een touw – zo weet je zeker dat je veilig bent op je weg naar boven! Wil je meedoen met het klimmen, dan heb je schone (sport)schoenen nodig. Vergeet die dus niet mee te nemen.

Praktische informatie

Het Mega Sport & Speel Spektakel is in de tweede week van de kerstvakantie, bij On Campus in Zwolle (naast Windesheim). Alle praktische informatie vind je hieronder op een rij.

Voor kinderen van 4 - 12 jaar

Het Mega Sport & Speel Spektakel is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar (basisschool). Voor het zwemmen is een zwemdiploma vereist.

Wanneer kun je komen spelen? 

Het Mega Sport & Speel Spektakel is in de tweede week van de kerstvakantie.

Dinsdag 3 januari van 10.00 tot 16.00 uur
Woensdag 4 januari van 10.00 tot 16.00 uur
Donderdag 5 januari van 10.00 tot 16.00 uur

Zwemmen kan van 13.00 tot 16.00 uur.

Wat kost het?

€10,- per kind per dag. Ouders mogen kosteloos mee naar binnen.
Kom goed voorbereid en bestel alvast je ticket online. 

Waar is het?

On Campus, Campus 2-6 in Zwolle (naast Windesheim).

On Campus is op de campus van Windesheim in Zwolle. De ingang voor het Mega Sport & Speel Spektakel is in gebouw Z. On Campus is goed bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.

Parkeren?

Op parkeerterrein P4 van Windesheim kunnen bezoekers voor het Mega Sport & Speel Spektakel gratis parkeren. Wanneer je vanaf de IJsselallee de Burgemeester van Walsumlaan oprijdt sla je direct rechtsaf. Rijd vervolgens helemaal door tot je het parkeerterrein van On Campus tegenkomt. Goed om te weten: de slagboom gaat omhoog en je ontvang geen parkeerkaartje. Het nummerbord van de auto wordt geregistreerd. Als je uitrijdt wordt de auto door het tourniquet herkent. Je kunt kosteloos uitrijden.

Wanneer kan ik voor Mega Sport & Speel Spektakel terecht?