Vacature fitnessinstructeur


Ben jij een sportieve student en zou een bijbaan als fitnessinstructeur goed bij jou passen? Dan komen wij graag met je in contact! Nog geen ervaring als fitnessinstructeur? Geen probleem. Wij bieden opleidingsmogelijkheden.

 

Vacature fitnessinstructeur

 

Over de functie

Als fitnessinstructeur begeleid je individuele sporters in het fitnesscentrum van On Campus. Je helpt sporters bij het behalen van hun doelen en geeft instructies over het juiste gebruik van de fitnessapparaten. Informatie over ons fitnesscentrum vind je op www.on-campus.nl/fitness

 

Wat wij vragen

  • Je beschikt over een Fitnesstrainer A-diploma, hebt een andere relevante fitnessopleiding gevolgd óf bent bereid deze te volgen.
  • Je bent minimaal 10 uur per week beschikbaar.
  • Je bent flexibel inzetbaar, in de weekenden, overdag en in de avonduren.
  • Je bent gemotiveerd om in een team te werken.
  • Je bent in het bezit van een BHV-diploma of bent bereid dit te behalen.
  • Je kunt anderen enthousiasmeren en bent communicatief sterk.
  • Je hebt aantoonbaar verantwoordelijkheidsgevoel.


Wat wij bieden

Wij bieden je een oproepcontract voor de duur van 1 jaar. Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring verdien je tussen de 8 en 12 euro per uur.

 

Opleidingsmogelijkheden

Indien je niet in het bezit bent van een Fitnesstrainer A-diploma is er bij gebleken geschiktheid een studieovereenkomst mogelijk.

 

Sollicitatieprocedure

Heb je belangstelling voor deze functie? Marit Vogel geeft je graag antwoord op je vragen via telefoonnummer 088 - 469 70 00 of via e-mail: info@on-campus.nl

 

We ontvangen je sollicitatiebrief en cv graag via e-mail: info@on-campus.nl.

 

On Campus
T.a.v. Marit Vogel
Campus 2-6
8017 CA Zwolle