Sociaal

Waardevolle contacten

Familie, vrienden, collega’s en goede kennissen maken niet alleen je leven van hogere kwaliteit, ook je eigenwaarde stijgt. 

Waardevolle contacten

Sociaal welzijn

Het derde element van vitaliteit is sociaal. Een vitaal bestaan gaat hand in hand met waardevolle contacten. Een mens wil kunnen delen. Samen huilen, samen lachen, en samen vieren. Een simpel praatje met een medesporter, onze receptionist of instructeur kan van grote waarde zijn. En een biertje in het Sportcafé na een wedstrijd of op de vrijdagmiddag, kan dit nog wel? Ons antwoord hierop is ja, dit kan zeker. Het sociale aspect dat hiermee gepaard gaat kan namelijk een grote bijdrage leveren aan de vitaliteit van een mens. Vitaliteit zal voor iedereen een andere vorm aannemen. Dat is wat wij als On Campus zo mooi vinden, vitaliteit is persoonlijk.

Thuisgevoel

Bewegen is niet altijd vanzelfsprekend. Soms is het zelfs een barrière om te werken aan je vitaliteit. Bij ons maakt je niveau, achtergrond en voorkomen niet uit. Net als thuis.

Begeleiding op maat

Onze medewerkers helpen je bij het boeken van vooruitgang. Stapje voor stapje, maar soms ook met grote sprongen tegelijk. Zij denken en leven met je mee en dagen je uit.