Wegwerkzaamheden op de route naar On Campus

Houd rekening met omleidingen en extra reistijd

Wegwerkzaamheden op de route naar On Campus

In de komende periode wordt er druk gewerkt aan de wegen in Zwolle. Dit kan invloed hebben op jouw route naar On Campus. Daarom willen we je graag op de hoogte brengen van de belangrijkste werkzaamheden, zodat je er rekening mee kan houden.

24 juli – 13 oktober: Van Karnebeektunnel

Vanaf maandag 24 juli tot en met 13 oktober wordt er gewerkt aan de Van Karnebeektunnel. Daarom is de tunnel afgesloten voor voetgangers en fietsers. De Hoge Spoorbrug wordt aangeraden als alternatieve route. Meer informatie kun je hier vinden.

15 - 22 augustus: IJsselallee en Spoolderbergweg 

Vanaf dinsdag 15 augustus is de IJsselallee afgesloten vanaf het Spoolderplein tot en met de Spoolderbergweg in de rijrichting Almelo. De werkzaamheden duren tot en met dinsdag 22 augustus 18.00 uur. Houd dus rekening met extra reistijd en omleidingen als je vanaf deze kant naar de sportaccommodatie toekomt.

Tot vrijdag 18 augustus blijft de IJsselallee vanuit Zwolle richting A28 bereikbaar. De Spoolderbergweg is vrijdag 18 augustus weer open en de IJsselallee op dinsdag 22 augustus.

18 – 25 augustus: Spoolderplein

Van vrijdag 18 augustus tot vrijdag 25 augustus is het Spoolderplein, het verkeersplein bij A28-afslag Zwolle-Zuid, ook in fases dicht voor verkeer.

Alle informatie over de werkzaamheden en omleidingen vind je op deze website.