Daag jezelf uit met Aquabootcamp

Daag jezelf uit met Aquabootcamp

Heb jij zin om een verfrissende draai te geven aan je workouts? Doe mee met Aquabootcamp: dé fitnesservaring waarbij je de kracht van het water benut voor een intensieve training.

Tijdens de lessen combineer je verschillende trainingsvormen waarbij het gaat om actie, snelheid en kracht. Denk aan zwemmen, joggen en krachtoefeningen, zowel in het verkoelende water als op de kant. Aan het einde van de les voel je je sterker en verlaat je het bad met een gevoel van voldoening.

Goed om te weten: om deel te nemen hoef je geen professionele zwemmer te zijn; de oefeningen zijn geschikt voor alle niveaus. Wil je meedoen? Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina.

Specificaties

Data: dinsdag 5, 12, 19, 26 september en 3, 10 en 17 oktober
Tijd: 20:45-21:30 uur
Locatie: instructiebad
Voor: iedereen met een On Campus lidmaatschap (je mag ook een 10-rittenkaart of twee keer een maandabonnement kopen om mee te doen)
Aantal deelnemers: 20
Aanmelden: geef je op via het inschrijfformulier

Inschrijven

Wil je deelnemen aan Aquabootcamp? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier want VOL=VOL.

Je hebt jouw voornaam niet ingevuld
Je hebt jouw achternaam niet ingevuld
Je hebt jouw e-mailadres niet ingevuld
Je hebt jouw telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht
(Optioneel)

On Campus richt zich op meer dan alleen sport. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van onze organisatie. Je vitaal voelen gaat verder dan het hebben van een gezond lichaam. Je mentale en sociale gezondheid zijn net zo belangrijk. En heb je wel eens gelet op je omgeving? Ook die speelt een rol bij jouw algemene vitaliteit.

Waar we afgelopen seizoen drie vitaliteitsmaanden organiseerden, ieder met een eigen thema, investeren we dit seizoen het hele jaar door in jouw gezondheid en vitaliteit. Aan ons aanbod zijn activiteiten toegevoegd die jou helpen om de vitaalste versie van jezelf te zijn. Lees hier meer over alle activiteiten rondom vitaliteit.