Klimvaardigheidsbewijs


Iedere maand start er een klimcursus, met ruimte voor zes tot negen deelnemers. Voor slechts € 90,25 (of €60,- voor studenten) leer je in vier lessen inbinden, zekeren en klimmen van een ervaren kliminstructeur. Op de laatste dag van de cursus doe je examen voor je klimvaardigheidsbewijs. 

Klimvaardigheidsbewijs

Daag jezelf uit

Hou je wel van een beetje spanning en sensatie? Daag jezelf dan eens uit door een klimcursus bij On Campus te volgen! In vier lessen leer je van een ervaren, gecertificeerde instructeur hoe je veilig en zelfstandig kunt inbinden, zekeren en klimmen. Op de laatste cursusdag doe je examen voor het klimvaardigheidsbewijs.

Cursusdata 2023/2024

De cursus wordt aangeboden in de maanden september, november, januari, maart en mei op dinsdagavond van 19.30 - 21.30 uur. Tijdens de laatste les (in de maand) doe je examen.

Aankomende data:

Dinsdag 7, 14, 21 en 28 november (VOL)
Dinsdag 9, 16, 23 en 30 januari (VOL)
Dinsdag 5, 12, 19 en 26 maart (VOL)
Dinsdag 7, 14, 21 en 28 mei

Kosten

Deelname aan de cursus kost € 90,25 per persoon, studenten betalen €60,-. Dit is inclusief instructie, het gebruik van materialen, het examen en je persoonlijke klimvaardigheidsbewijs (KVB). 

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor de KVB cursus of heb je hier vragen over? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt zo spoedig mogelijk reactie. 

Je hebt jouw voornaam niet ingevuld
Je hebt jouw achternaam niet ingevuld
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Je hebt jouw e-mailadres niet ingevuld
(Optioneel)
(Optioneel)
Let op: indien je 'ja' antwoord dien je bij afrekenen je studentenpas te tonen aan de receptie
(Optioneel)