Leer de technieken van Krav Maga

Kom sterker in je schoenen te staan

Leer de technieken van Krav Maga

Ben je op zoek naar een effectieve zelfverdedigingstraining? Wil je je zelfvertrouwen vergroten en leren hoe je jezelf kunt beschermen in verschillende situaties? Dan is onze achtweekse Krav Maga reeks iets voor jou!  

Krav Maga, oorspronkelijk ontwikkeld voor het Israëlische leger, omvat zowel fysieke als mentale training en is nu wereldwijd erkend als een krachtige vorm van zelfverdediging. Tijdens onze lessen ligt de nadruk niet alleen op het aanleren van de basistechnieken, maar ook op het ontwikkelen van zelfvertrouwen en de juiste mindset om op een effectieve en beheerste manier met dreigende situaties om te gaan.

Of je nu vooral de technieken onder de knie wil krijgen, sterker in je schoenen wil staan of gewoon een nieuwe uitdaging aan wil gaan, de achtweekse Krav Maga reeks biedt een unieke kans om deze doelen te bereiken.

Details

Data: Dinsdag 31 oktober, 7, 14, 21, 28 november en 5, 12, 19 december
Tijd: 20:45-21:45 uur
Locatie: Dojo
Voor: Iedereen met een On Campus lidmaatschap (je mag ook een 10-rittenkaart of twee keer een maandabonnement kopen om mee te doen)
Max. aantal deelnemers: 20
Aanmelden: via onderstaand inschrijfformulier

Inschrijven

Let op: het maximaal aantal inschrijvingen voor Krav Maga is bereikt. Wanneer je je inschrijft via het formulier, kom je op de reservelijst te staan. Mocht iemand zich afmelden, dan kun je mogelijk toch nog deelnemen.

Je hebt jouw voornaam niet ingevuld
Je hebt jouw achternaam niet ingevuld
Je hebt jouw e-mailadres niet ingevuld
Je hebt jouw telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht
(Optioneel)

On Campus richt zich op meer dan alleen sport. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel geworden van onze organisatie. Je vitaal voelen gaat verder dan het hebben van een gezond lichaam. Je mentale en sociale gezondheid zijn net zo belangrijk. En heb je wel eens gelet op je omgeving? Ook die speelt een rol bij jouw algemene vitaliteit.

Waar we afgelopen seizoen drie vitaliteitsmaanden organiseerden, ieder met een eigen thema, investeren we dit seizoen het hele jaar door in jouw gezondheid en vitaliteit. Aan ons aanbod zijn activiteiten toegevoegd die jou helpen om de vitaalste versie van jezelf te zijn. Lees hier meer over alle activiteiten rondom vitaliteit.