Vanaf 25 juli - parkeersituatie wijzigt

Aanrijden gaat via nieuwe route

Vanaf 25 juli - parkeersituatie wijzigt

Vanaf maandag 25 juli gaat de nieuwe fase van de rondweg in. De belangrijkste wijziging: je rijdt aan via nieuwe route. Als je vanaf de IJsselallee de Burgemeester van Walsumlaan oprijdt ga je direct rechts. 

In een eerder nieuwsbericht hebben wij het verloop geschetst van de werkzaamheden ten aanzien van de nieuwe rondweg. Dit project is opgesplitst in verschillende fases. Maandag 25 juli is de volgende fase aangebroken. Daarmee verandert de manier van aanrijden richting On Campus. 

Nieuwe aanrijroute

Kom je een bezoek brengen aan On Campus? Onze parkeerplaats is nog steeds bereikbaar, maar niet op de manier zoals je gewend bent. Als je vanaf de IJsselalle komt en de Burgemeester van Walsumlaan oprijdt (zie afbeelding) ga je namelijk direct naar rechts. Daarna wijst het zich vanzelf. Je rijdt eigenlijk net zo lang door tot je bij onze parkeerplaats komt. Je rijdt ook weer via deze route de parkeerplaats weer af.  

Parkeerroute vanaf 25 juli

Route parkeren On Campus en partenrs per 25 juli2.jpg

Het aanrijden op deze manier is gelijk aan de situatie zoals deze vanaf september gaat zijn, als de rondweg volledig gereed is. Het uitrijden zal vanaf september anders zijn. Meer informatie over het verdere verloop van de rondweg volgt tegen die tijd.

Heb je vragen rondom bovenstaand? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar.