Welk abonnement past bij mij?

Word wegwijs in ons aanbod

Welk abonnement past bij mij?

Wij kennen verschillende type abonnnementen. Wil je precies weten aan welke activiteiten je kunt deelnemen met welk abonnement? Lees dan verder.

Zwemabonnementen

Wij hebben twee type zwemabonnementen: zwembad en warmwaterzwemmen. Lees hieronder aan welke activiteiten je kunt deelnemen met welk abonnement.

Zwembad jaar- en maandabonnement, 10-rittenkaart 

Met onze zwembadabonnementen kun je deelnemen aan de volgende activiteiten:

Losse tickets 

Liever niet vastzitten aan een abonnement? Dan is een los ticket echt iets voor jou. Wij hebben twee type losse tickets.

Banenzwemmen los ticket: de naam zegt het al. Hiermee kun je enkel deelnemen aan het banenzwemmen. Het ticket is een maand geldig en kan binnen dit tijdsbestek op ieder moment gebruikt worden wanneer deze activiteit wordt aangeboden. Reserveren voor een exact moment is dus niet nodig. 

Aquasporten los ticket: met dit ticket kun je deelnemen aan onze zwemgroepslessen. Hier is voorafgaand reserveren wel verplicht. Wanneer je dit ticket aanschaft dien je direct het tijdsblok naar keuze te selecteren. 

Goed om te weten: een anoniem ticket kan niet meer geannuleerd of verplaatst worden.

Warmwaterzwemabonnementen

Warmwaterzwem jaar- en maandabonnement, 10 rittenkaart en los ticket

Met onze warmwaterzwemabonnementen kun je deelenemen aan de volgende activiteiten:

Fitnessabonnementen

Fitness jaar- en maandabonnement, 10 rittenkaart 

Met deze lidmaatschappen kun je deelnemen aan al onze fitness- én CrossCampactiviteiten. Klik hier voor meer informatie over ons fitnessaanbod.

Losse tickets

Liever niet vastzitten aan een abonnement? Dan is een los ticket echt iets voor jou. Wij hebben twee type losse tickets.

Vrij fitness los ticket: met dit ticket kun je deelnemen aan onze vrij fitness uren. Reserveren is van tevoren niet nodig. 

Groepsles fitness los ticket: als je dit ticket aanschaft kun je deelnemen aan één van onze groepsactiviteiten. Van tevoren reserveren is hier wel verplicht. Wanneer je dit ticket aanschaft dien je direct het tijdsblok naar keuze te selecteren. 

Goed om te weten: een anoniem ticket kan niet meer geannuleerd of verplaatst worden.

Let op: wanneer krachttraining niet op de juiste manier wordt uitgevoerd, zou dit kunnen leiden tot negatieve effecten op de groei van jongeren onder de 16 jaar. Daarom heeft On Campus ervoor gekozen om vrij fitness aan te bieden aan leden vanaf 16 jaar.

Studentabonnement

Studentjaarabonnement zwemmen en/of fitness

Speciaal voor studenten bieden wij abonnementen aan voor een gereduceerd tarief. Je krijgt maar liefst 50% korting. Deze korting wordt verrekend in de winkelmand. Let op: na aanschaf word je abonnement geblokkeerd. Ga voor je eerste bezoek langs de receptie. Bij vertoon van een geldige studentenpas wordt de blokkade opgeheven. 

Combi abonnement

Combi jaarabonnement fitness en zwemmen

Zowel zwemmen als fitnessen? Met een combi abonnement kun je voordelig gebruik maken van de activiteiten genoemd onder de kopjes zwemabonnementen en fitnessabonnementen.

Therapiezwemmen

Om deel te nemen aan therapiezwemmen dien je je vooraf aan te melden. Wij nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek verkennen we je specifieke situatie en doen wij je afhankelijk van je klachten, wensen en de mogelijkheden een passend aanbod. Dat aanbod kan variëren van individuele tot groepsbegeleiding. Abonnementen en rittenkaarten voor therapiezwemmen worden bij ons enkel verkocht bij de receptie. 

Parkeerkosten

Parkeerkosten bedragen bij ons €2,-. Er zijn echter enkele uitzonderingen:

  • Parkeren na half 6 en in de weekenden is kosteloos
  • Heb je een 10-rittenkaart fitness of zwemmen? Ook dan kun je gratis uitrijden. Let op: ga wel eerst langs de receptie om je uitrijkaartje te laten scannen. 
  • Als je binnen een half uur uitrijdt hoeven er geen parkeerkosten betaald te worden.

Goed om te weten

  • Na de eerste aanschaf van een jaarabonnement, maandabonnement en 10-rittenkaart moet er €8,65 paskosten betaald worden. Dit is eenmalig en inclusief administratiekosten. Dit geldt dus niet bij een verlenging.
  • Bij aanschaf van een los ticket zonder account (dus anoniem) is annuleren niet meer mogelijk.
  • De geldigheidsduur van een 10-rittenkaart bedraagt een jaar. 

 

Heb je vragen over lidmaatschappen bij On Campus? We staan altijd voor je klaar.

NEEM CONTACT OP